American Horror Story - I Am Anne Frank: Part 2 (S2E5)

Fatih Varlık
0

American Horror Story - I Am Anne Frank: Part 2 (S2E5)
Geçtiğimiz bölüm Briarclif akıl hastanesinin yolunu tutan ve isminin 2. Dünya Savaşının kahramanlarından biri olan Anne Frank olduğunu söyleyen gizemli bayan,Rahibe Jude'un dikkatini çekmeyi başarmıştı.Zira Dr.Arthur'un eski bir nazi subayı olduğunu ve savaş sırasında şeytanın aklına gelmeyecek malzemesi insan olan korkunç deneyler yürüttüğünü anlatmıştı.Arthur ile aynı çatı altında,yönetimde ikilik yaşamaktan sıkılan Rahibe Jude,biraz da bu iddiaların gerçeklik payını sorgulamadan Arthur'un yakasına yapışır.Öte yandan ansızın Anne'in kocası ortaya çıkmıştır.Dahası karısının asıl adının Charlotte Cohen olduğunu ve yıllar önce bir tiyatro sahnesinde Anne Frank'ın hayatını izledikten sonra saplantılı bir şekilde kendisini onun yerine koyduğunu anlatır.Şimdi ise tek isteği oğlunun annesi olan  Charlotte'ı buradan kurtararak yeniden evine dönmesini sağlamaktır.
Charlotte'ın silahla yaralaması sonrasında yeniden toparlanmaya başlayan Arthur,Rahibe Mary'nin polis baskını öncesinde deneklerini saklaması ile derin bir nefes alır.Dr.Oliver ise Lana ile birlikte Briarclif'e bir daha dönmemek üzere ayrılma hazırlığındadır.Lana'nın gazeteci kimliğinden yararlanmak ve bu sayede Briarclif'de yaşanan skandalların ortaya çıkması ile sonsuza dek kapanmasında baş aktör olmayı gaye edinmiştir.Lana'yı aldığı gibi evine götüren Dr.Oliver'ın daha önce şahit olmadığımız bambaşka bir kimliği ortaya çıkacaktır...
American Horror Story ilk sezon incelemesi ve genel görünüm için buraya tıklayınız !

Yorum Gönder

0Yorumlar

Lütfen ofansif bir dil kullanmadığınızdan, yapıcı öneriler ve eleştirilerde bulunduğunuzdan emin olun. Yorumlar denetlendikten sonra uygun bulunursa yayımlanmaktadır. Anlayışınız için teşekkürler.

Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kabul Et!) #days=(20)

Sitenin daha hızlı yüklenebilmesi için çerezlere izin verin. Detaylar
Ok, Go it!