The Walking Dead - Hounded (S3E6)

Fatih Varlık
0
The Walking Dead - Hounded (S3E6)
Michonne,Vali'nin bir şeyler çevrildiğini düşünerek Woodbury'den ayrılmaya karar verir.Andrea ise aylar sonra ilk defa huzur içinde yaşayabilecekleri bir mekan bulduklarını ve bu sebepten ötürü hiç bir yere gitmeye niyeti olmadığını söyler.Bu kararı vermesinde Vali ile arasındaki pozitif elektriğinde büyük katkısı olmuştur.Sırt çantası ve meşhur samuray kılıcı ile ormanın derinlerine doğru yol alan Michonne,Merle ve adamlarının kendisini takip ettiğini anlar.Yolları kesiştiğinde ise aylaklarında katılımıyla küçük bir kıyım yaşanır.Merle ve Michonne'un kovalamacası Rick ve grubunun bulunduğu hapishanenin yakınlarına kadar sürmüştür.Öte yandan bebek için mama aramaya giden Maggie ve Glenn,Merle ile şans eseri karşılaşırlar.Tahmin edeceğiniz üzere pek de dostane bir tablo oluşmayacaktır.Kardeşi Darly'nin halen hayatta olduğunu öğrenen Merle onlarla beraber bulundukları kampa dönmek ister.Tabii Merle bu ne yapacağı belli olmaz :D Öte yandan bacağından yaralanan Michonne,Maggie ve Glenn'in konuşmalarına kulak misafiri olmuştur.Hava kararmadan aylaklar iyice etrafını sarmadan hapishaneye ulaşmalıdır.
Sezon başından beri paralel ilerleyen kurgu önümüzdeki bölümlerde en nihayetinde Rick'le Vali'nin yollarının kesişmesi ile daha da ilgi çekici hale geleceğe benziyor.
The Walking Dead dizisi bütün bölümlerin incelemelerinin yer aldığı genel görünüm için buraya tıklayınız...

Yorum Gönder

0Yorumlar

Lütfen ofansif bir dil kullanmadığınızdan, yapıcı öneriler ve eleştirilerde bulunduğunuzdan emin olun. Yorumlar denetlendikten sonra uygun bulunursa yayımlanmaktadır. Anlayışınız için teşekkürler.

Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kabul Et!) #days=(20)

Sitenin daha hızlı yüklenebilmesi için çerezlere izin verin. Detaylar
Ok, Go it!