The Walking Dead - When the Dead Come Knocking (S3E7)

Fatih Varlık
0
The Walking Dead - When the Dead Come Knocking (S3E7)
Yaralı bir vaziyette hapishaneye ulaşan Michonne,Rick'in nasıl burayı bulduğu soruları üzerine Woodbury'den bahsetmeye başlar.Glenn ve Maggie'nin kendisini vuran adam tarafından kaçırıldığını söyleyerek yaklaşık 75 kişiden oluşan ve başlarında Vali'nin bulunduğu kasabayı anlatır.Glenn ve Maggie'yi kurtarmak için ellerindeki ağır silahlarla birlikte organize olan kahramanlarımız,Woodbury'e doğru yola çıkarlar.Öte yandan Glenn'i sorgulayarak Rick ve grubunun nerede olduğunu öğrenmeye çalışan Merle,Vali'nin de yardımı ile en nihayetinde sonuca ulaşır.Artık hapishaneye sığındıklarını bilmektedir.Olan bitenden habersiz olan Andrea ise fırtına öncesi sessizliği yaşamaktadır.Şimdi önemli olan soru;Andrea ve Merle'in Rick-Vali çatışmasında kime sadık kalacaklarıdır.
Haftaya sezon ortası finali yapacak olan The Walking Dead,heyecanın tavan yapacağı bol aksiyon vaad eden bir bölümle karşımıza çıkacak.Şimdiye dek iki koldan ilerleyen kurgu,Rick ve Vali'nin güç gösterisi sonrasında nispeten stabil ortamdan (Woodbury ve aylaklardan temizlenen hapishane) yeniden korku dolu yollara ve yeni maceralara doğru yönlenebilir.
The Walking Dead dizisi bütün bölümlerin incelemelerinin yer aldığı genel görünüm için buraya tıklayınız...

Yorum Gönder

0Yorumlar

Lütfen ofansif bir dil kullanmadığınızdan, yapıcı öneriler ve eleştirilerde bulunduğunuzdan emin olun. Yorumlar denetlendikten sonra uygun bulunursa yayımlanmaktadır. Anlayışınız için teşekkürler.

Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kabul Et!) #days=(20)

Sitenin daha hızlı yüklenebilmesi için çerezlere izin verin. Detaylar
Ok, Go it!