American Horror Story - Unholy Night (S2E8)

Fatih Varlık
0
American Horror Story - Unholy Night (S2E8)
Briarclif Akıl Hastanesi'nde yaklaşan Noeli kutlamak için hazırlıklar yapılmaktadır.Rahibe Jude'un yerine görevi devralan Rahibe Mary,monseyörün de desteğini alarak esasında geçen yıl Noel'de yaşanan kanlı olaylar sonrasında bir daha kutlanmama kararı alınsa da kafasındaki farklı planları icraata geçirmek için mini bir seramoni hazırlar.Öte yandan Rahibe Jude,Arthur'un kendisinden yardım istemesi üzerine konu Rahibe Mary olduğu için işbirliğini kabul eder.Yeniden eski saygınlığına kavuşmak büyük bir fırsat yakalayan Jude,bakalım amacına ulaşabilecek mi?
Thredson'in elinden kurtulduktan sonra trafik kazası atlatarak yeniden Briarclif'in yolunu tutmak zorunda kalan Lana,Kit'e olan biteni anlatır."Kanlı surat"ın Thredson olduğunun ortaya çıkması ile polislere ulaşarak bildiklerini anlatmaya uğraşan kahramanımız hem gerçek "Kanlı surat"ı adalete teslim etmek hem de Kit'i temize çıkarmak için zekice bir plan yapmaya çalışacaktır...
American Horror Story ilk sezon incelemesi ve genel görünüm için buraya tıklayınız !

Yorum Gönder

0Yorumlar

Lütfen ofansif bir dil kullanmadığınızdan, yapıcı öneriler ve eleştirilerde bulunduğunuzdan emin olun. Yorumlar denetlendikten sonra uygun bulunursa yayımlanmaktadır. Anlayışınız için teşekkürler.

Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kabul Et!) #days=(20)

Sitenin daha hızlı yüklenebilmesi için çerezlere izin verin. Detaylar
Ok, Go it!