American Horror Story - The Name Game (S2E10)

Fatih Varlık
0
Dr.Arden,Kit'in koşulsuz işbirliğini kabul etmesi ile üzerinde deneyler yapmaya başlar.Dönemin ilerisinde bir bilim insanı olarak kendisini tanımlayan Arden,modern tıp literatürüne girebilme hususunda son derece azimlidir.Öte yandan Grace'in mucizevi bir şekilde ölümden dönmesi ve karnında Kit'in çocuğu ile ortaya çıkması planları alt üst etmeye yetecektir.Dahası Grace'e zarar vermeye çalıştığında bazı metafizik güçlerin onu korumaya aldığını anlayacaktır.
Başına gelenlerden sonra büyük ölçüde saygınlığını yitiren Monsenyör,eski dostu Rahibe Jude'dan destek almayı umar.Ancak bu arada Dr.Arden fırsatını yakalamışken,Rahibe Mary'nin de direktifleri ile ebedi düşmanı Jude üzerinde elektroşok tedavisi uygulamaktadır.Yarı baygın,adını dahi unutmuş halde Briarclif'de dolaşmaya başlayan Jude,eski kudretinden çok uzaklardadır.Rahibe Mary'nin bedeninde şeytanın var olduğuna inanan Monsenyör ise bir yolunu bularak onu yok etmeyi planlamaktadır.En başından beri Mary'nin masumiyetini takdir eden Arden,gözlerinde kötülüğü ve şehveti gördükçe hayal kırıklığını daha fazla gizleyemez hale gelir...
American Horror Story ilk sezon incelemesi ve genel görünüm için buraya tıklayınız !

Yorum Gönder

0Yorumlar

Lütfen ofansif bir dil kullanmadığınızdan, yapıcı öneriler ve eleştirilerde bulunduğunuzdan emin olun. Yorumlar denetlendikten sonra uygun bulunursa yayımlanmaktadır. Anlayışınız için teşekkürler.

Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kabul Et!) #days=(20)

Sitenin daha hızlı yüklenebilmesi için çerezlere izin verin. Detaylar
Ok, Go it!