The Walking Dead - Home (S3E10)

Fatih Varlık
0
The Walking Dead - Home (S3E10)
Rick ölümünlerinde pay sahibi olduğunu düşündüğü Lori ve Shane'in ardından epeyce zaman geçmesine rağmen yeniden buhranlı bir döneme girmiştir.Lori'nin kaybının sonrasında uzun süre yas tutan kahramanımız,onun çevresinde dolaşıp gözlerinin üstünde olduğunu düşünmeye başlamıştır.Öte yandan Darly'nin de abisi Merle ile birlikte gitmesi liderlik sıkıntısını beraberinden getirmiştir.Grupta söz hakkını ele geçiren Glenn,Vali'nin Maggie'ye yaptıklarından sonra bitmez tükenmez bir kinle saldırıya geçmeleri gerektiğini düşünmektedir.Hershel ise henüz böyle bir duruma karşı hazırlıklı olmadıklarını söyleyerek onu dizginlemekle uğraşmaktadır.
Woodbury de kendi evinde Rick ve grubunun saldırısının ardından çaresiz duruma düşen Vali,kendisini tam bir zavallı gibi hissetmeye başlamıştır.Saygınlığını yeniden kazanmasını sağlayacak şeyin ise ne olduğunun bilincindedir.En güvendiği adamlarını hazırlayarak büyük bir misilleme yapmaya karar veren Vali,kimin patron olduğunu ispatlama çabasına girişecektir.Olan bitenin barışçıl bir yolla çözüme kavuşması için elinden geleni yapmakta kararlı olan Andrea ise her zaman olduğu gibi yine geç kalacağa benziyor...
The Walking Dead dizisi bütün bölümlerin incelemelerinin yer aldığı genel görünüm için buraya tıklayınız...

Yorum Gönder

0Yorumlar

Lütfen ofansif bir dil kullanmadığınızdan, yapıcı öneriler ve eleştirilerde bulunduğunuzdan emin olun. Yorumlar denetlendikten sonra uygun bulunursa yayımlanmaktadır. Anlayışınız için teşekkürler.

Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kabul Et!) #days=(20)

Sitenin daha hızlı yüklenebilmesi için çerezlere izin verin. Detaylar
Ok, Go it!