The Walking Dead - The Suicide King (S3E9)

Fatih Varlık
0
İki ay gibi uzun bir süre boyunca fanlarından uzak kalan,yüksek tempolu bölümler ufuktayken sezon arası finali yapan "The Walking Dead" bomba gibi bir bölümle ekranlara geri döndü.Woodbury'deki ölümcül kapışmanın ardından Rick ve Vali arasında büyük bir savaşın baş göstereceğini tahmin ediyorduk.Vali'nin baskından sorumlu tuttuğu ve kendisine sadık kalmadığını iddia ettiği Merle,öz kardeşi Daryl ile kendisini yeniden hayata döndüren Woodbury ahalisi arasında seçim yapmaya zorlanmıştır.Öte yandan Daryl'nin infaz edileceğini ön gören Rick ve arkadaşları onu kurtarmak için geri dönmüştür.Başarılı bir operasyonla Woodbury'den kaçmayı başaran kahramanlarımızın şimdi ise esas sorunu Merle-Daryl sıkıntısıdır.Daryl abisine bunca zamandan sonra kavuştuktan sonra ona sırtını dönmeme konusunda ısrarcıdır.Grubun geri kalanları ise kesinlikle bu duruma muhalefet etmektedir.Ne de olsa disiplinsiz,başına buyruk tavırları ile ün yapan Merle herkes için büyük bir baş ağrısı olsa gerek.
Hapishanede ise Tyreese ve arkadaşlarının aralarına katılması sonrasında Hershel,grubun onlar hakkında vereceği kararı beklemeye koyulmuştur.Eğer Vali ile savaş söz konusu ise Tyreese'in kendilerine yardımcı olabileceğini düşünmektedir.Ancak nihayi karar her zaman olduğu gibi Rick'e aittir...
The Walking Dead dizisi bütün bölümlerin incelemelerinin yer aldığı genel görünüm için buraya tıklayınız...

Yorum Gönder

0Yorumlar

Lütfen ofansif bir dil kullanmadığınızdan, yapıcı öneriler ve eleştirilerde bulunduğunuzdan emin olun. Yorumlar denetlendikten sonra uygun bulunursa yayımlanmaktadır. Anlayışınız için teşekkürler.

Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kabul Et!) #days=(20)

Sitenin daha hızlı yüklenebilmesi için çerezlere izin verin. Detaylar
Ok, Go it!