Vanish (Siliniş) Tess Gerritsen

Fatih Varlık
0
Vanish (Siliniş) Tess Gerritsen
Daha önceki Tess Gerritsen kitaplarından kurgu olarak ayrılan;cinayet ve katiller yerine rehinecileri konu edinen yine son derece sürükleyici büyük zevk alacağınız başarılı bir gerilim klasiği.Yazarın büyük ilgi gören belki de en iyi işleri olarak kabul edebileceğimiz Cerrah ve Çırak'da olduğu gibi yine Rizzoli eksenli bir hikaye.Isles geri planda...
Kendini bir rehine krizinin yanlış tarafında bulunca, hamile olan cinayet masası detektifi Jane Rizzoli, hayatının en mutlu saatleri olabilecek süreçte kendini tam bir kâbusun ortasında bulur. 
İsimsiz, güzel bir kadın, morga ceset olarak getirilir. Fakat Boston'lu tıp uzmanı Maura Isles ceset torbasını açıp baktığında, unutamayacağı bir korku yaşar: Ceset gözlerini açar!
Hâlâ hayatta olan kadın hastaneye yetiştirilir, ama tuhaflıklar çok geçmeden ölümcüllüğe dönüşür. Kadın, son derece soğukkanlı bir şekilde güvenlik görevlisini öldürerek hastaları rehin alır... Aralarından biri hamile cinayet detektifi Jane Rizzoli'dir.
Bu şiddet eğilimli, çaresiz ruh kimdir ve istediği nedir Gergin saatler ilerlerken Maura, Jane'in kocası FBI ajanı Gabriel Dean'le işbirliği yaparak gizemli katilin kimliğini araştırmaya başlar. Federal ajanlar aniden ortaya çıkınca, Maura ve Gabriel sıradan bir rehine krizinden çok daha derinlere uzanan bir olayla karşı karşıya olduklarını anlarlar. 
Bu gizemin anahtarını sadece silahlı çılgın kadınla kapana kısılmış olan Rizzoli elinde tutmaktadır...
Tabii eğer hayatta kalırsa.

Kitap hakkında yorumlar;

"Tess Gerritsen benim için her zaman okunması farz olan yazarlardandır. Vampir denildiğinde akla nasıl Anne Rice geliyorsa, tıbbi gerilimde de Gerritsen'ın üzerine yoktur."
STEPHEN KING 

"Tess Gerritsen okumanın bir bedeli vardır: Uykusuz geceler... Bu kitap, hakkında duyduğunuz tüm övgüleri fazlasıyla hak ediyor. Bitirene dek gözünüze uyku girmeyecek.” 
MICHAEL PALMER Ölümcül ve Beşinci Tüp'ün Yazarı

"Kitabın kapağını açtığınız anda sizi peşinden sürükleyecek bir hikâye. . . Son sayfaya gelene dek elinizden bırakamayacaksınız; şimdiden tüm randevularınızı iptal edin."
JOHN SAUL Şeytanın Labirenti ve Şeytanın Sağ Eli'nin Yazarı

Yazar Hakkında
Tess Gerritsen yazmaya odaklanmak için dahiliye uzmanı olarak sürdürdüğü başarılı hekimlik kariyerini bıraktı. New York Times'ın çok satanlar listesinde birinci sırada yer alan ilk tıbbî gerilim romanı Harvest'le dünya çapında başarı kazandı.Gerritsen'in kitapları 40 dile çevrildi ve dünya çapında 25 milyondan fazla okura ulaştı.Kitaplarından uyarlanan Rizzoli & İsles dizisi ise halihazırda büyük bir fan kitlesine sahip.


Yazarın Türkçe olarak yayınlanan başlıca eserleri;

1. Cerrah - Doğan Kitap
2. Çırak - Martı Yayınları
3. Günahkar - Martı Yayınları
4. İkiz Bedenler - Martı Yayınları
5. Siliniş - Martı Yayınları
6. Mefisto Kulübü - Martı Yayınları
7. Hasat - Bilge Kültür Sanat
8. Yörünge - Bilge Kültür Sanat
9. Kemik Bahçesi - Doğan Kitap
10. Gece Nöbeti - Martı Yayınları
11. Ruh Kolleksiyoncusu - Doğan Kitap
12. Bıçak Sırtı - Martı Yayınları
13. Kan Gölü - Martı Yayınları
14. Asla Arkana Bakma - Martı Yayınları
Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar

Lütfen ofansif bir dil kullanmadığınızdan, yapıcı öneriler ve eleştirilerde bulunduğunuzdan emin olun. Yorumlar denetlendikten sonra uygun bulunursa yayımlanmaktadır. Anlayışınız için teşekkürler.

Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kabul Et!) #days=(20)

Sitenin daha hızlı yüklenebilmesi için çerezlere izin verin. Detaylar
Ok, Go it!