Inconceivable (2017)

Fatih Varlık
0
Inconceivable (2017)
Doktor Angela- Brian Morgan çifti, minik kızları Cora ile birlikte huzurlu bir yaşam sürmektedir. Lüks ve geniş malikanelerinde, konforlu bir yaşantı süren kahramanlarımız, geniş bir aile olma motivasyonuyla ikinci bir bebek için hazırlıklar yapmaya başlar.
Inconceivable (2017)

 Doğal yollardan çocuk sahibi olamadığı için kendisini eksik hisseden ve Cora' nın doğumunda olduğu gibi taşıyıcı bir anne araştıran Angela, diğer yandan da uzun süredir ara verdiği işine, tıp kariyerine geri dönme arzusundadır. Ortak bir dostları vasıtasıyla Katie ile tanışan Angela, yaşça kendisinden genç olmasına rağmen olgun davranışlarından ötürü yeni arkadaşıyla samimi olmakta sakınca görmez. Katie' de hemen hemen Cora ile aynı yaşlarda olan bir kız çocuk sahibidir ve tek ebeveyni olarak tüm sorumluluğu üstlenmektedir. Eşinden sorunlu bir şekilde ayrıldığını ve uzak diyarlara taşınmak zorunda kaldığını anlatan Katie, çocuk odaları tasarlayarak geçimini sağladığını söyler. Çok geçmeden Katie' nin cana yakınlığından ve yardımseverliğinden oldukça etkilenen Angela, çevresinde onun gibi iyi kalpli biri olmasından duyduğu güvenle yeniden kariyerine geri dönebileceğini düşünür. Zira Cora ile kendi çocuğu gibi ilgilenen Katie, kısa zamanda Brian' ın da gözüne girmeyi başarır. Katie' nin kızıyla birlikte misafir konaklarında kalması için ısrar eden Morgan çifti, böylelikle Cora' ya da yarı zamanları bebek bakıcılığı yapmasını önerirler. Sevinerek teklifi kabul eden kahramanımız ise artık aileden biri olmuştur. Katie' nin Cora ile yakından ilgilenmesi ve kendi çocuğundan ayırmadan üstüne titremesi tam da Angela' nın arzuladığı gibidir. Öte yandan evde işlerin düzene girmesi sonrasında, Brian' ın yeni bir bebek istemesi üzerine, Morgan çifti  yeniden taşıyıcı anne ihtimalini ciddi ciddi düşünürler. Katie ise çoktan kendi planlarını uygulamaya başlamıştır bile...


İyi; İlgi çekici hikayesi, atmosferi ve tatmin edici oyunculuk performanslarıyla göz atılabilecek bir alternatif.
Kötü; Düşük tempoda ilerleyen yapım, zaman zaman sıkıcı bir hale bürünebiliyor. Kurgu epeyce klişe olduğundan ve gerilim düzeyi de beklentileri karşılayamadığı için vasatı aşamıyor.
Editör'ün Puanı

Yorum Gönder

0Yorumlar

Lütfen ofansif bir dil kullanmadığınızdan, yapıcı öneriler ve eleştirilerde bulunduğunuzdan emin olun. Yorumlar denetlendikten sonra uygun bulunursa yayımlanmaktadır. Anlayışınız için teşekkürler.

Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kabul Et!) #days=(20)

Sitenin daha hızlı yüklenebilmesi için çerezlere izin verin. Detaylar
Ok, Go it!