Captivity (2007)

Fatih Varlık
0
Ünlü model Jennifer gizemli bir şekilde hayranlarından biri tarafından kaçırılmıştır.Ufak bir odaya hapsedilen kahramanımız,kendisiyle iletişim kurmasa da temel ihtiyaçlarını karşılamasına yardımcı olan yüzü maskeli bir adam tarafından tutsak edilmiştir.Ne amaçla kaçırıldığına ilişkin en ufak bir fikri bile olmayan Jennifer,çok geçmeden hücre benzeri odasında yalnız olmadığını fark edecektir.
Şans eseri odasının bitişiğindeki yan hücrede bir başka rehin olduğunu anlayan kahramanımız,zamanla tanıma fırsatı bulduğu taksi şoförü olduğunu söyleyen yakışıklı bir adamla(Gary) tanışır.Gary,Jennifer bu odaya tutsak edilmeden çok daha önce,haftalardır burada olduğunu söylemektedir.Benzer şekilde maskeli adam tarafından ihtiyaçları karşılanmakta ancak ne amaçla burada tutulduğuna ilişkin herhangi bir şey bilmemektedir.Günlerdir odada tek başına bırakılan Jennifer ise Gary'nin karşısına çıkması ile onunla duygusal olarak yakınlaşmaya başlar.Ne de olsa her ikisi de an itibariyle kader ortağıdır ve buradan kurtulmak istiyorlarsa beraber hareket etmelidirler.
Gary'nin hikayesinde bazı tuhaflıklar keşfetmeye başlayan Jennifer,bulmacanın boşluklarını doldurmaya başlamıştır.Doğal olarak hayatında ilk kez gördüğü birine güvenmek konusunda bazı tereddütlere sahiptir.Sürükleyici ikinci çeyreğin ardından düğümün kopacağı final bölümünün şaşırtıcı ve  vasatın üstünde olduğunu ekleyeyim.


İyi;Sürükleyici bir yapım.Tek mekan filmlerini severler için alternatif olabilir.
Kötü;Klişeler,mantık hataları.
Editör'ün Puanı

Yorum Gönder

0Yorumlar

Lütfen ofansif bir dil kullanmadığınızdan, yapıcı öneriler ve eleştirilerde bulunduğunuzdan emin olun. Yorumlar denetlendikten sonra uygun bulunursa yayımlanmaktadır. Anlayışınız için teşekkürler.

Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kabul Et!) #days=(20)

Sitenin daha hızlı yüklenebilmesi için çerezlere izin verin. Detaylar
Ok, Go it!