Gone (2006)

Fatih Varlık
0
Gone (2006)
Sophie,Alex çifti tatil yapmak amacıyla Avustralyayı seçip güneşin ve kumsalların tadını çıkarmaktadır.Günün birinde Alex,Taylor isimli gizemli bir Amerikalı ile tanışır.Yakışıklı ve sempatik görünümlü Taylor,Alex'i kendisiyle yolculuk yapmaya ikna eder.Ne de olsa otobüsle dolaşmak yerine kafa dengi Taylor'ın arabasıyla gezmek daha caziptir.
Gone (2006)
Sophie'yi almak üzere kumsalları ve denizi bırakıp onun yanına gidecek olan ikilimiz barda tanıştıkları kızlarla ufak bir kaçamak yapmayı da ihmal etmezler.Sophie ile buluştuklarında ise onun da ilgisini çekmeyi başaran Taylor,genç çifti gidecekleri yere kadar götürmeyi teklif eder.Beraber son derece iyi zaman geçiren kahramanlarımız ülke çapında ufak bir tura çıkarlar.İstedikleri yerde kamp yapıp,nerede gece oradan sabah eğlenirler.Ancak çok geçmeden ağızlarının tadı kaçacaktır.Alex,Taylor'ın kaçamak yaptıkları geceye ait çektiği bir fotoğrafı sakladığını öğrendiğinde artık onunla yolculuk yapmanın pek de iyi bir fikir olmadığı düşünmeye başlar.Öte yandan Taylor'ın Sophie'ye yakın ilgisinden sıkılmaya başlayan Alex,kız arkadaşını alarak kendi yollarına gitmeyi dillendirir.Taylor'ı kırmadan yollarını ayırmayı planlamaktadır. Halihazırda Alex'le tanışmadan önce otobüs biletleri edinmiş ve eve dönüş yolu için alternatifini hazırlamıştır.Ancak ne yazık ki yolda geçirdikleri kazanın ardından son otobüs seferini kaçırırlar ve bir süre daha birlikte kalmak zorundadırlar.Taylor hakkında Sophie'i uyaran Alex,ondan uzak durmasını ister.Sophie ise Alex'in giderek paranoyaklaşmaya başladığı hissetmektedir.



İyi:Sürükleyici kurguya sahip,oyunculuk ve mekan seçimlerinin tatminkar olduğu göz atmanızı tavsiye edebileceğim başarılı bir gerilim filmi.Bu yapımı sevenler
A Perfect Getaway (2009) ve And Soon the Darkness (2010) filmlerine de göz atabilirler.
Kötü;Klişe senaryo,tahmin edilmesi kolay final.
Editör'ün Puanı

Yorum Gönder

0Yorumlar

Lütfen ofansif bir dil kullanmadığınızdan, yapıcı öneriler ve eleştirilerde bulunduğunuzdan emin olun. Yorumlar denetlendikten sonra uygun bulunursa yayımlanmaktadır. Anlayışınız için teşekkürler.

Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kabul Et !) #days=(20)

Sitenin daha hızlı yüklenebilmesi için çerezlere izin verin. Detaylar
Accept !