Enter The Wild (2018)

Fatih Varlık
0
Enter The Wild (2018)
Dylan' ın önderliğini yaptığı bir grup arkadaş, gözlerden uzakta, yeşilin her tonunun hakim olduğu doğa güzellikleriyle süslü tabiatta  kamp yapabilmek için yola çıkarlar. Dylan' ı uzun yıllardır tanıyan ve aynı zamanda çocukluk arkadaşı olan Carl, gezinin herkes için iyi geleceğini düşünmektedir.
Enter The Wild (2018)
 Çizdikleri amatör haritayla durak noktalarını ve kamp alanını işaretleyen kahramanlarımız vakit kaybetmeden ormanlık alandan kanyona doğru ilerlemeye başlarlar. Vadinin içlerine doğru uzanan yolculuk, cep telefonlarının siyal alamadığı sık bitki örtüsüyle çevreli ilk kamp alanına kadar devam eder. Temiz havanın da çarpmasıyla rotadan sapan enerjik kahramanlarımız, Dylan' ın tek referansları olan haritayı kaybetmesi üzerine birbirlerini suçlamaya başlarlar. Geziye birtakım zorunluluklardan ötürü katılan Zac' in somurtkan tavırları ve keyifsiz görüntüsü halihazırda yeterince can sıkıcıdır. Bir de buna haritanın kaybolması eklenince grup dinamikleri iyiden iyiye sarsılmaya başlar. Rotayı ezbere bildiğini söyleyen ve sorumluluğu devralan Carl, geceyi geçirecekleri kamp alanına doğru ilerlemeleri gerektiği hususunda ısrarcıdır. Dylan ise buralara kadar gelmişken geri dönmemeleri gerektiğini düşünmektedir. Neyse ki geceyi kamp alanında geçirmeyi başaran gençler, sabah uyandıklarında büyük bir şok yaşarlar. Zira alkolün etkisiyle yiyecekleri dışarıda unutmaları pahalıya mal olmuştur. Yabani kemirgenlerin ne var ne yok tüm yiyecekleri tüketmeleri bardağı taşıran son damla olur. Öte yandan Dylan' ın geçmişten gelen sırları olduğunu itiraf etmesi Carl üzerinde büyük bir baskı oluşturur. Olan bitene şahit olan kızların da gerilmesiyle, bunca yıllık dostluklarını sorgulamaya başlayan kahramanlarımız, farklı seçimler yapıp ayrı yol haritaları çizmeye niyetlenirler. Çok geçmeden aç, susuz biçare kalan gençler ormanda daireler çizdiklerini fark ederler...

İyi; Bir grup genç ve başlarından geçen olaylar temalı, türü sevenler için fazla beklentiye girilmeden izlenebilecek bir alternatif.
Kötü; Klişelerle dolu vasat bir yapım olduğunu söylemeliyim. Bir korku-gerilim sever için ne yazık ki tam bir hayal kırıklığı.
Editör'ün Puanı

Yorum Gönder

0Yorumlar

Lütfen ofansif bir dil kullanmadığınızdan, yapıcı öneriler ve eleştirilerde bulunduğunuzdan emin olun. Yorumlar denetlendikten sonra uygun bulunursa yayımlanmaktadır. Anlayışınız için teşekkürler.

Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kabul Et !) #days=(20)

Sitenin daha hızlı yüklenebilmesi için çerezlere izin verin. Detaylar
Accept !