American Horror Story: Asylum

Fatih Varlık
0
American Horror Story: Asylum
American Horror Story (2011) birinci sezonun tamamlanmasının ardından,yapımcıların yeni sezona farklı karakterler ve değişik bir hikaye ile devam edecekleri kulaktan kulağa konuşuluyordu.Çok geçmeden söylentilerin doğru olduğu ve ekim ayında FX tv ekranlarında ilgi çekici bir sezonun seyircileri beklediği bilgisi ortaya çıktı.
1964 yılında geçecek olan hikaye ilk sezonun aksine akıl hastanesi çevresinde şekillenecek.Esasında son yıllarda izlediğim en farklı korku-gerilim ağırlıklı mini seri-dizi olmayı başaran American Horror Story,gerek buhranlı atmosferi gerek kurgusu ile epey beğeni kazanmayı başarmıştı.Söz akıl hastanesinden açılmışken 1994 yapımı Riget dizisindeki mekan betimlemeleri,günümüz teknolojisi ile daha da gelişmiş halde sunulabilirse,o tat yakalanabilirse seyir zevki yüksek bir yapım bizleri bekliyor olacak.
Yeni oyuncu kadrosu ile daha şimdiden büyük beklentilere girdiğim serinin devam sezonunda;bölümler yayınlandıkça,ilk sezonda olduğu gibi mini özetler paylaşmaya devam edeceğim.Yeri gelmişken yeni sezon posterinin doksanlarda çocukluğunu yaşayanların efsane korku filmi House on Haunted Hill (aka Lanetli Tepe) (1999)'daki meşhur el kamerası sahnesine benzettim.*Bu arada yayınlanan ilk fragmanı da konuya ekliyorum...


*Bahsi geçen sahneye ulaşmak için buraya tıklayınız!
Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar

Lütfen ofansif bir dil kullanmadığınızdan, yapıcı öneriler ve eleştirilerde bulunduğunuzdan emin olun. Yorumlar denetlendikten sonra uygun bulunursa yayımlanmaktadır. Anlayışınız için teşekkürler.

Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kabul Et!) #days=(20)

Sitenin daha hızlı yüklenebilmesi için çerezlere izin verin. Detaylar
Ok, Go it!