The Walking Dead - Made to Suffer (S3E8)

Fatih Varlık
0
The Walking Dead - Made to Suffer (S3E8)
Bomba gibi bir sezon ortası finali yapan "The Walking Dead" ne yazık ki şubat ayına kadar fanlarından uzak kalacak.Tam da aksiyon dolu bölümler kapıdayken maalesef iki ay dişimizi sıkmamız gerekecek.
Glenn ve Maggie'yi kurtarmak için Michonne'i de yanlarına alarak Woodbury'ye giden Rick önderliğindeki kahramanlarımız,planları olmaksızın kaotik bir şekilde içeriye sızmayı başarırlar.Bu sırada yaşanan bir kargaşa sonrasında Glenn ve Maggie'ye sağ salim kavuşurlar.Öte yandan Michonne hedef olarak Vali'yi gözünü kestirmiştir.Woodbury'nin korunaklı duvarları inşa edildiğinden beri ilk defa terorist bir saldırıya uğradıklarını söyleyen Vali,gerekli önlemlerin alındığını ekleyerek kasabalıların evlerine gitmesini ister.Andrea ise Vali'nin söylemleri sonrasında içerisi sızanların Rick ve arkadaşları olduğundan bihaber,devriyelere yardım etmek için yola çıkar.Rick ise yoğun çatışmalara rağmen sis bombaları yardımıyla savunma hattını yarmayı başarmıştır.Kaçınılmaz görünen Daryl-Merle bulaşması ise şahsen hiç beklemediğim bir şekilde cereyan edecek.
Tüm bunlar yaşana dursun hapishanede grubun geri kalanının güvenliğini sağlayan Carl,beklenmedik ziyaretçilerle karşılaşacaktır.Bu noktada diziye yeni karakterler gireceğe benziyor.Özellikle Chad Coleman'ın Tyreese rolü ile diziye katılması son derece önemli.Zira çizgi romanda Tyreese karakteri zamanla Rick'in sağ kolu haline gelecek ve Vali'ye karşı girişilecek savaşta anahtar rolü üstlenecek...
The Walking Dead dizisi bütün bölümlerin incelemelerinin yer aldığı genel görünüm için buraya tıklayınız...

Yorum Gönder

0Yorumlar

Lütfen ofansif bir dil kullanmadığınızdan, yapıcı öneriler ve eleştirilerde bulunduğunuzdan emin olun. Yorumlar denetlendikten sonra uygun bulunursa yayımlanmaktadır. Anlayışınız için teşekkürler.

Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kabul Et!) #days=(20)

Sitenin daha hızlı yüklenebilmesi için çerezlere izin verin. Detaylar
Ok, Go it!