The Apprentice (Çırak) Tess Gerritsen

Fatih Varlık
0
The Apprentice (Çırak) Tess Gerritsen

Boston dedektifi Jane Rizzoli,Cerrah'ın elinden yeni kurtulmuş ve kabuslarının sona erdiğini düşünmeye başlamıştır ki,ortaya çıkan acımasız bir seri katilin peşine düşmek zorunda kalır.Dominatör namı ile şehre korku salan psikopat katil,Cerrah'ın yöntemlere benzer şekilde hareket etmektedir.Ancak Cerrah'ın aksine çiftlere saldırarak bir nevi güç gösteri yapmakta,daha sonra kocayı öldürüp kadını kaçırarak birkaç gün içerisinde parçalara ayırmaktadır.
Davanın Cerrah cinayetleriyle olan korkutucu benzerliği Rizzoli'yi yeterince ürkütmüşken bir de gizemli bir FBİ ajanının ortaya çıkışı işleri daha da karmaşık hale getirecektir.Daha ilk andan itibaren FBİ ajanı Dean ile arasında soğuk rüzgarlar esen Rizzoli kendisine patronluk taslayan bu yabancıdan hiç hoşlanmamıştır.Öte yandan Cerrah'ın hapishaneden firar ettiği bilgisinin eline ulaşması ile unutmak için yoğun çaba harcadığı kötü anıları yeniden Rizzoli'nin karabasanları olmaya başlar.Ancak bu kez Cerrah yalnız değildir,"çırağı" da ona yardım etmektedir...

Yorumlar;

"Bu kitabın kapağını açmadan önce ışıkları yakmayı, dolapların içini kontrol etmeyi ve kapıları kilitlemeyi unutmayın."
 People 
"Ustaca ve ürkütücü... Gerilimi ensenizde hissedeceksiniz." The Washington Post Book World"Tam anlamıyla korkunç... Kitabı okuyacağım diye uykularımdan oldum ve uzun süre kendime gelemedim. Gerilim hiç bitmiyor, Gerritsen'in karakterleri bir neşter gibi derine iniyor." 
Beşinci Tüp'ün Yazarı Michael Palmer 
"Gerritsen'in romanlarında bağımlılık yaratan bir şeyler var... Gözlerinizi sayfadan ayıramıyorsunuz; akıp gidiyor. Vakit gece yarısını geçip sabaha dönmesine, içinizin ürpermesine, tüylerinizin diken diken olmasına aldırmadan okuyorsunuz..."
 Maine Sunday Telegram
"Kendinden emin bir cerrahın neşteri gibi keskin... Tess Gerritsen bütün ustalığıyla gerilim romanları arasındaki yerini sağlamlaştırıyor." 
Publisher's Weekly
 "Gerritsen hayranlarını hayal kırıklığına uğratmayacak bir roman... Yeni okurların bu heyecanı keşfetmesi için iyi bir fırsat..."
 Booklist(Tanıtım Bülteninden)


Yazar Hakkında
Tess Gerritsen yazmaya odaklanmak için dahiliye uzmanı olarak sürdürdüğü başarılı hekimlik kariyerini bıraktı. New York Times'ın çok satanlar listesinde birinci sırada yer alan ilk tıbbî gerilim romanı Harvest'le dünya çapında başarı kazandı.Gerritsen'in kitapları 40 dile çevrildi ve dünya çapında 25 milyondan fazla okura ulaştı.Kitaplarından uyarlanan Rizzoli & İsles dizisi ise halihazırda büyük bir fan kitlesine sahip.

Yazarın Türkçe olarak yayınlanan başlıca eserleri;
1. Cerrah - Doğan Kitap
2. Çırak - Martı Yayınları
3. Günahkar - Martı Yayınları
4. İkiz Bedenler - Martı Yayınları
5. Siliniş - Martı Yayınları
6. Mefisto Kulübü - Martı Yayınları
7. Hasat - Bilge Kültür Sanat
8. Yörünge - Bilge Kültür Sanat
9. Kemik Bahçesi - Doğan Kitap
10. Gece Nöbeti - Martı Yayınları
11. Ruh Kolleksiyoncusu - Doğan Kitap
12. Bıçak Sırtı - Martı Yayınları
13. Kan Gölü - Martı Yayınları
14. Asla Arkana Bakma - Martı Yayınları
Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar

Lütfen ofansif bir dil kullanmadığınızdan, yapıcı öneriler ve eleştirilerde bulunduğunuzdan emin olun. Yorumlar denetlendikten sonra uygun bulunursa yayımlanmaktadır. Anlayışınız için teşekkürler.

Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kabul Et!) #days=(20)

Sitenin daha hızlı yüklenebilmesi için çerezlere izin verin. Detaylar
Ok, Go it!