Texas Chainsaw 3D (2013)

Fatih Varlık
0

Yıl 1974 Teksas'da yaşayan eli kanlı aile Sawyer'ların elinden kurtulmayı başaran genç bir kız şerife sığınır.Şiddet gördüğünü dahası  arkadaşlarının Sawyer'lar tarafından canice öldürüldüğü söyleyen kız adaletin tecelli etmesini ummaktadır.Öte yandan Sawyer'ların yine ortalığı karıştırdığını öğrenen kasaba ahalisi artık buna bir son vermeye kararlıdır.Şerifin yasalara bağlı çözümünü beğenmeyen,uyarılarına rağmen suçluları linç eden evlerini ateşe veren kasabalılar,Sawyer ailesinden hiç kimsenin sağ kalmadığı düşünerek büyük bir zafer kazanmış edayla evlerine dönerler.
Texas Chainsaw 3D (2013)
Aradan geçen uzun yılların ardından Heather isimli genç bir bayan varlığından dahi haberinin olmadığı büyükannesinden miras kaldığını öğrenir.Arkadaşlarıyla beraber organize olup hem tatil yapmak hem de paraları almak için Teksas'ın yolunu tutan kahramanımız yolda bir otostopçuyu da yanlarına katarak avukatla buluşmak üzere yola koyulur.Yorucu karayolu yolculuğunun sonrasında beklentilerin aksine mirastan eski bir evin kendisine kaldığını öğrenen Heather,bu evi asla satamayacağı sadece kendisinin oturacağı şartıyla devralabileceğini öğrendiğinde epey şaşırır.Arkadaşlarıyla birlikte bir süre evde kalmayı düşünen kahramanımız evin karanlık bodrum katında bulunan saf kötülüğü uyandırdığında ise artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacaktır.Sawyer laneti tüm öfkesiyle geri dönmüştür...

İyi;Serinin genel karakteristiklerine uygun sürükleyici bir teen slasher yapımı.The Texas Chainsaw Massacre (2003) ve The Texas Chainsaw Massacre: The Beginning (2006) incelemeleri için tıklayınız.
Kötü;Tamamen ticari kaygıların esiri gişe başarısı endeksli başarısız bir devam filmi.Oyunculuk vasat,kurgu klişe,ne yazık ki en ufak bir zeka parıltısından eser yok.
Editör'ün Puanı

Yorum Gönder

0Yorumlar

Lütfen ofansif bir dil kullanmadığınızdan, yapıcı öneriler ve eleştirilerde bulunduğunuzdan emin olun. Yorumlar denetlendikten sonra uygun bulunursa yayımlanmaktadır. Anlayışınız için teşekkürler.

Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kabul Et !) #days=(20)

Sitenin daha hızlı yüklenebilmesi için çerezlere izin verin. Detaylar
Accept !