Thanksgiving (2023)

Fatih Varlık
0
Thanksgiving (2023)
"Şükran Günü" etkinliklerinde Massachusetts'de bir "Kara Cuma" alışveriş çılgınlığı sonrasında yaşanan izdiham, geride çok sayıda kurban ve travma bırakır. Görüntü kayıtlarının ortadan kaybolması ve sorumluların yargıya hesap vermemesinin üzerinden bir yıl geçtikten sonra, gizemli bir seri katil ortaya çıkarak kendi yöntemleriyle adaleti tahsis etmeye karar verir. 
Thanksgiving (2023)
Ansızın ortaya çıkan ve bol kanlı eylemler hayata geçiren maskeli katil, intikam yemini ederek sansasyonel cinayetler işlemektedir. Olan bitenlerin basına yansımasıyla giderek terörize olan kasabalılar, yaklaşan "Şükran Günü" arifesinde kutlamanın organizatörlerinden ve aynı zamanda da alışveriş merkezinin sahibi Wright ailesinden etkinlikleri iptal etmesi isterler. Daha farklı planları olan Thomas Wright ise emniyet güçleriyle bir araya gelip, kutlamalardan taviz vermeyeceğini açıklar. Maskeli katilin nefesi enselerindeyken kimsenin güvende olmadığını kabul etse de korkmadığını ispatlama çabasına girişir. Babasının aksine daha temkinli bir yaklaşım sergileyen Jessica, yakın arkadaşlarıyla bir araya gelip, katilin kim olabileceği üzerine kafa yormaya başlar. Olay günü yaşananlara ilişkin bir dizi ip ucunun izini süren kahramanımız çok geçmeden katilin asıl hedefinin kendisi ve ailesi olduğunu anlar. Bir ziyafet sofrası kuracağını ima eden maskeli katilin sıradaki kurbanını tespit etmeye çalışır. Öte yandan Şükran Günü'nün gelip çatmasıyla fırtına öncesi sessizliği andıran bir ortamda cereyan eden sönük kutlamalar birdenbire kaotik bir ortama evrilir. Kapana kısılan Jessica ve arkadaşları hayatta kalabilmek için canla başla mücadele etmek zorundadır...

İyi; Sürükleyici kurgu, tırmanan gerilim seviyesi ve bol kanlı sahnelerle tipik bir Eli Roth filmi. Slasher yapımları sevenlerin göz atabileceği başarılı bir alternatif.
Kötü; Klişeler, mantık hataları vs.
Editör'ün Puanı

Yorum Gönder

0Yorumlar

Lütfen ofansif bir dil kullanmadığınızdan, yapıcı öneriler ve eleştirilerde bulunduğunuzdan emin olun. Yorumlar denetlendikten sonra uygun bulunursa yayımlanmaktadır. Anlayışınız için teşekkürler.

Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kabul Et!) #days=(20)

Sitenin daha hızlı yüklenebilmesi için çerezlere izin verin. Detaylar
Ok, Go it!