The Walking Dead - Vatos (S1E4)

Fatih Varlık
0
Rick’in kelepçelediği,T-Dog’ın ise kelepçenin anahtarını kaybederek teras katına mahkum olan Merle,aylakların istilası sonrasında hayatta kalabilmek adına zor bir karar verecektir.Darly’in şehre giderek abisini kurtarmak istemesi üzerine,kendilerini bu olaydan sorumlu tutan Rick,T-Dog ve Glenn de ona katılacaktır.Şehre geri dönüyoruz !Bekle bizi Atlanta !

Atlanta’ya ulaşan ekibimizi,Merle’in bulunduğu teras katına ulaşdıklarında ise bir sürpriz beklemektedir.Merle yaşadıklarına kayıtsız kalmayıp,kurtuluş adına kendince en doğru olan şeyi yapmıştır.En azından Rick'e ait silahları alarak dönmek isteyen ekibimiz,bu seferde şehirde şiddete dayalı düzen kurmuş, çoğunluğu latinlerden oluşan garip bir çete ile mücadele etmek zorunda kalacaklardır.Zira çete hem Glen'i kaçırmış hem de silahların tamamını onun hayatına karşılık talepde bulunmuştur.Neyse ki yeniden bir araya gelmeyi başararak kamp alanına dönen kahramanlarımız,asıl badireyi ise geceleyin yaşayacaklarını nereden bilebilirler ki?
Geçen bölümde azalan tempo yeniden olması gereken düzeye erişiyor.Özellikle sezonun geneline bakıldığında en iddialı bölümlerin,şehre dönüş ve doğal olarak aylaklarla kapalı mekanlarda kapışmalar olduğunu söylesek yanlış olmaz.

The Walking Dead 1.sezon genel görünüş için buraya tıklayınız !

Yorum Gönder

0Yorumlar

Lütfen ofansif bir dil kullanmadığınızdan, yapıcı öneriler ve eleştirilerde bulunduğunuzdan emin olun. Yorumlar denetlendikten sonra uygun bulunursa yayımlanmaktadır. Anlayışınız için teşekkürler.

Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kabul Et!) #days=(20)

Sitenin daha hızlı yüklenebilmesi için çerezlere izin verin. Detaylar
Ok, Go it!