Donkey Punch (2008)

Fatih Varlık
0
Arkadaşları Tammi’nin isteği üzerine İspanya’ya gelen üç kız arkadaş,bir partide tanıştıkları gençlerle arkadaşlık kurmaya başlarlar.Marcus’un önerisi ile sahile gitmeyi kabul eden kızları hoş bir sürpriz beklemektedir.Marcus ve Bluey onları yatlarına davet ederek,partiyi orada devam ettirmeyi planlamaktadır.Her ne kadar Tammi bu fikre pek sıcak bakmasa da özellikle Lisa ve Kim’in ısrar etmesi ile o da teklifi kabul edecektir.Bakalım eğlenceli başlayan yat yolculuğu nasıl devam edecek...
Kahramanlarımızın yata gelmesi ile halihazırda orada bulunan Sean ile tanışan kızlar,eğlenmeyi biraz abartınca,kıyıdakileri rahatsız ederek dikkat çekmek istemeyen Marcus,denize açılmayı teklif eder.Amaç güneş batarken Akdenizde içkilerini yudumlamaktır.Bluey’in olaya dahil olması ile extacy alarak kontrolü kaybetmeye başlayan kahramanlarımız,her Hollywood filminde olduğu gibi birbirlerine uçuşmaya başlarlar.Zira ufak bir sorun vardır hani…Kızlar üç kişi,erkekler ise dört kişidir.Tammi için kardeşlerden (Sean-Josh) biri şansını pek de zorlamamalıdır.
Eğlencenin doruklarına ulaşan gençler,yaptıkları da kasete çekerek samimi bir anı yaratmaya çalışmaktadırlar.Lakin Josh biraz olayı abartınca olanlar olacaktır.Lisa bir anda kaskatı kesilmiş ve soluksuz halde öylece yere yığılmıştır.Ansızın gerçekleşen bu olay sonrasında,kahramanlarımız birbirlerini şerefsizlikle suçlamaya başlar.Lisa'nın aşırı doz alarak öldüğü düşünen gençler,olay sırasında halen kayıt yapmaya devam eden kamerayı keşfederek neler olduğunu anlayacaklardır.Kaptan vekili olarak yatta bulunan Marcus olaya el koyarak,bir an önce ceseti denize atıp,uluslararası sulara ulaştıktan sonra polise haber vermeyi planlar.Esasında Josh ve abisi Sean için de belki de en ideali budur.Tabii bu arada Josh’ın baskısı ile kasette denize atılacaktır.Yani yaşanan tatsız olaya dair polisin eline geçebilecek hiçbir ipucu kalmamalıdır.
Kızların olayın iç yüzünü öğrenerek,arkadaşları Lisa’nın öylece denize atılmasına karşı çıkması ile yatta sözlü olarak başlayacak karşılıklı suçlamalar,uzun süredir yakın arkadaş olan gençlerden de Bluey’in kaseti denize atmadığının ortaya çıkması sonrasında gerilimin ayyuka çıkacaktır.Birbirlerine sırtlarını dönmeye başlayan kahramanlarımız,neşeli başlayan günün bu hale gelebileceğini nasıl tahmin edebilirdiki?



İyi;Film malum olay gerçekleşene kadar oldukça vasat ilerliyor,sonrasında ise yapımı sıradanlıktan uzaklaştıran gerilim ve paranoya dolu hareketli bir ikinci yarı sizleri bekliyor.
Kötü;Gereğinden fazla erotik sahneler,final daha farklı düşünülebilirdi.
Editör'ün Puanı

Yorum Gönder

0Yorumlar

Lütfen ofansif bir dil kullanmadığınızdan, yapıcı öneriler ve eleştirilerde bulunduğunuzdan emin olun. Yorumlar denetlendikten sonra uygun bulunursa yayımlanmaktadır. Anlayışınız için teşekkürler.

Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kabul Et!) #days=(20)

Sitenin daha hızlı yüklenebilmesi için çerezlere izin verin. Detaylar
Ok, Go it!