The Walking Dead Sosyal Ağ Tabanlı Oyun;

Fatih Varlık
4


AMC 'nin büyük beğeni toplayan The Walking Dead dizisinin,Nisan ayında çıkması beklenen sosyal ağ tabanlı oyununun ekran görüntüleri oldukça hoş bir izlenim veriyor.Dizide olduğu gibi aylakların istilasına uğramış coğrafyada kapana kısılan bir grup insanı canlandıracağımız oyunda,temel amacımız hayatta kalabilmek.Yiyecek ve yakıt bulabilmek için bol bol keşfe çıkacağımız,arkadaşlarımızı korumak için kamp mantığı ile davranacağımız ve arkadaşlarımızdan birini kaybettiğimizde aylaklara dönüşme olasılığına karşı arkamızı kollamamız gereken aksiyon dolu serüvene hazır mısınız?

Yapımcı Eyes Wide Game‘in CEO’su Stephen Griffin oyun hakkında şu açıklamayı yaptı:
“The Walking Dead Social Game -sosyal oyunculuk kavramını ele alırsak- yeni nesil bir oyun olarak duracak. Dizideki havayı yansıtmak için AMC ile ortak çalışıyoruz ve derin bir oynanabilirlik, bolca dram ve her türden oyuncunun ilgisini çeken bir sunmayı amaçlıyoruz. Şayet hardcore bir oyuncuysanız, sosyal bir oyundan bekleyebileceğiniz tüm deneyimleri burada bulabilirsiniz.”


Oyun içi video;


Editör'ün Puanı

Yorum Gönder

4Yorumlar

Lütfen ofansif bir dil kullanmadığınızdan, yapıcı öneriler ve eleştirilerde bulunduğunuzdan emin olun. Yorumlar denetlendikten sonra uygun bulunursa yayımlanmaktadır. Anlayışınız için teşekkürler.

  1. İlk defa duyuyorum saol eline sağlık ve oynuyorum ;)

    YanıtlaSil
  2. Benim de yakın zamanda haberim oldu.Karakter tiplemelerini vs iyi yapmışlar.Ama sanki fazlaca renkli gibi :D Her neyse dizinin fanları için hoş oyun.

    YanıtlaSil
  3. @ yorumum geldi!
    Aslında fena fikir değil,zaman buldukça göz atarım.Kolay gelsin...

    YanıtlaSil
  4. ben denedım giremiyorum :(

    YanıtlaSil
Yorum Gönder

#buttons=(Kabul Et!) #days=(20)

Sitenin daha hızlı yüklenebilmesi için çerezlere izin verin. Detaylar
Ok, Go it!