Fear Island (2009)

Fatih Varlık
0
Polis,adada tek başına bulunan elindeki bıçağa sım sıkı kenetlemiş genç bayanı gözetim altına almıştır.Zira adada altı genç dehşet verici şekilde katledilmiştir.Dedektifler olayın baş şüphelisi olarak gözetim altına aldıkları ve adının Jenna olduğunu söyleyen bayan üzerinde durmaktadır.Psikiyatrist Jaime ise Jenna'nın halen şokta olduğunu ve yaşananları hatırlayabilmesi için zamana ihtiyacı olduğunu savunmaktadır.Peki ama adada neler yaşanmıştır da altı genç korkunç şekilde can vermiştir?
Bahar tatilinde eğlenmek amacıyla bir araya gelen beş genç,insanlardan uzakta kafalarına göre takılabilecekleri yerleşimin olmadığı bir adayı seçerler.Başlarda herşey normaldir.Eğlencenin doruklarında gezen kahramanlarımız zamanla bir şeylerin ters gittiğini kavrayacaklardır.Peşlerine düşen geçmişin intikamını almak için gizlenen ve uygun zamanı bekleyen psikopat katilden bihaber günlerini gün eden gençlerin eğlenceleri pek uzun sürmeyecek gibidir.
Arkadaşlarının teker teker avlanması ve başlarına gelen türlü aksaklıklar ile bir türlü adayı terk edemeyen gençler,geçmişte ortak oldukları bir günahın şimdi başlarına bela olduğunu düşünmeye başlamıştır.Zira yaşananlar mantıkla açıklanabilecek türden değildir.Zamanla birbirlerine sırtlarını dönmeye başlayan kahramanlarımız gizemli katilin işini kolaylaştıracaktır.


İyi;Sıkıcı değil izlenebilir bir yapım.Pek çok kişi finalinin başarılı olduğunu düşünebilir.Ancak bu tarz filmler için alternatif finallerden biri olduğunu söyleyebilirim.Filmin son çeyreğine kadar Solstice (2008),final bölümünde ise The Hole (2001) yapımlarının arasında bir tat aldığımı ekleyeyim.
Kötü;Klişeler,türlü mantık hataları.
Editör'ün Puanı

Yorum Gönder

0Yorumlar

Lütfen ofansif bir dil kullanmadığınızdan, yapıcı öneriler ve eleştirilerde bulunduğunuzdan emin olun. Yorumlar denetlendikten sonra uygun bulunursa yayımlanmaktadır. Anlayışınız için teşekkürler.

Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kabul Et!) #days=(20)

Sitenin daha hızlı yüklenebilmesi için çerezlere izin verin. Detaylar
Ok, Go it!