See No Evil (2006)

Fatih Varlık
0
Klişe bir grup genç ve başlarından geçen olaylar dizisi temasına ek olarak bir de lanetli-şeytani ev konseptinin eklendiği yapımlardan biri olan See No Evil,eğlenceli başlayan sonlara doğru gerilimin tırmandığı;seyredilebilir,iyi bir alternatif.Hapishanede tutuklu bulunan dördü erkek dördü bayan toplamda sekiz mahkum,cezalarında ufak bir indirim karşılığında mazisi pek de parlak olmayan Blackwell otelinin restorasyon işleriyle görevlendirilmiştir.Üç günlük çalışma periyodu sonrasında cezalarında bir aylık indirim kazanacak olan gençler birbirleriyle didişe dursunlar,otelin asıl sahibi üzerlerinde şeytani planlar yapmaya başlamıştır bile...
Otelde asıl işleri olan çalışmaktadan ziyade etrafı keşfe koyulan kahramanlarımız çok geçmeden gözleri oyulmuş cesetlerle karşılaşırlar.Aralarından birinin de ansızın ortadan kaybolması ile epey panikleyen gençler,artık otelde yalnız olmadıklarının bilincindedirler.Ellerinde zincirler,kafasında ise kurşun deliği olan dev cüsseli bir adam peşlerine düşmüştür.Başlarındaki gardiyan ise eskiden yine aynı otelde gerçekleşen bir alıkoyma olayında kahramanca görev almış eski bir polistir.Zamanında haber bültenlerinde epey sükse yapan kahramanımız,yarım bıraktığı işi tamamlamaya heveslidir.
Teker teker avlanmaya başlayan genç mahkumlar ise bir yolunu bularak lanet otelden çıkmanın peşindedir.Takım ruhundan çok uzak olan kahramanlarımız,bakalım peşlerindeki dev cüsseli adamdan kurtulabilecek midir?


İyi;Eğlenceli,sürekleyici bir yapım.Bir grup genç ve peşlerinde psikopat katil tarzı filmleri sevenler için ideal alternatif olabilir.
Kötü;Bu tarz filmlerin en büyük problemi olan klişeler...
Editör'ün Puanı

Yorum Gönder

0Yorumlar

Lütfen ofansif bir dil kullanmadığınızdan, yapıcı öneriler ve eleştirilerde bulunduğunuzdan emin olun. Yorumlar denetlendikten sonra uygun bulunursa yayımlanmaktadır. Anlayışınız için teşekkürler.

Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kabul Et!) #days=(20)

Sitenin daha hızlı yüklenebilmesi için çerezlere izin verin. Detaylar
Ok, Go it!