Sorority Row (2009)

Fatih Varlık
0
Birbirlerine en zor zamanlarında dahi sırtlarını dönmemeye yemin etmiş,uzun yıllardır yakın arkadaş olan altı kız öğrenci,üniversitede derneklerinin(Theta Pi) her yıl gerçekleşen etkinliğinde erkek arkadaşlarından birine şaka yapmaya karar verirler.Ancak ustaca planladıkları ve büyük keyif alarak uzattıkça uzattıkları şaka başlarına büyük bir bela açacaktır.
Megan'ın ölümü ile işlerinden kontrolden çıkması kızları epey panikletir.Yaşadıklarının şoku ve birbirlerine verdikleri sözler nedeniyle ortak karar almaksızın,olayın üstünü örten genç bayanlar,aradan geçen koca sekiz ay sonrasında hiçbir şey olmamışcasına normal hayatlarına devam ederler.Üniversiteyi bitirdikleri mutlu günlerinde Megan'la ilgili gizemli mesajlar almaya başlayan kahramanlarımız,aralarından birinin eşek şakası yaptığını düşünmektedir.Bu sırada okula kayıt yaptırmak için çıkagelen Megan'ın kız kardeşi,aylar önce ablasının yok yere ortadan kaybolmasında  Theta Pi kızlarının parmağı olduğunu ima etmeye başlamıştır.
Sürekli mesaj yoluyla tehdit edilmeye başlanan kızlar,tam da hayatlarını rayına oturtmuşken geçmişin hesabını soran kişinin kim olabileceğini sorgulamaktadır.Zamanla işlerin çığırından çıkması ile kişisel egolarının esiri olmaya başlayan kahramanlarımız,birbirlerine sırtlarını dönmeye başlarlar.Peki peşlerindeki gizemli katil kim olabilir?


İyi;Sürükleyici bir yapım.I Know What You Did Last Summer (1997)  ve Scream serilerinin türevi kurguya sahip olduğunu söyleyebilirim.
Kötü;Son çeyrek epey basit kalmış.Sonuç itibari ile vasat.
Editör'ün Puanı

Yorum Gönder

0Yorumlar

Lütfen ofansif bir dil kullanmadığınızdan, yapıcı öneriler ve eleştirilerde bulunduğunuzdan emin olun. Yorumlar denetlendikten sonra uygun bulunursa yayımlanmaktadır. Anlayışınız için teşekkürler.

Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kabul Et!) #days=(20)

Sitenin daha hızlı yüklenebilmesi için çerezlere izin verin. Detaylar
Ok, Go it!