Simon Says (2006)

Fatih Varlık
0
Beş yakın arkadaş insanların ve kuralların olmadığı hoş vakit geçirebilecekleri ıssız bir nehir kenarına kamp kurmaya karar verirler.Minibüsleri ile Heathers olarak bilinen bölgeye giden gençler,yol üzerinde tuhaf bir adamın sahibi olduğu marketten alış-veriş yaparak yola koyulurlar.Nehir kenarına çadırlarını kuran kahramanlarımız,her şeyden habersiz eğlencenin doruklarındadır.
Zamanla ormanda yalnız olmadıklarını anlayan gençler,Simon ve Stanley isimli ikiz kardeşlerin gazabına uğrarlar.İkizlerin geçmişten kalma tuhaf bir o kadar da dehşet dolu sevimsiz bir mazisi vardır.Ormanın tamamını bubi tuzakları ile çevreleyerek,izinsiz giriş yapanlarını istisnasız avlamaktadırlar.İşlerin giderek çığırından çıkması ile etrafa saçılan kahramanlarımız,arabalarına ulaşarak bu dehşet dolu ormandan kurtulmanın peşindedir.
İkizler arasındaki husumetin istemeyerek de olsa parçası haline dönüşen gençler,ne yazık ki hasta zihniyetli tek yumurta ikizlerinin Simon Dedi Ki oyununa dahil olurlar.Altın kural olan sürüden ayrılmama felsefesini de terkedince,ortalık kan gölüne dönüşecektir.


İyi;Kara mizah ve korkunun beraber işlendiği,klasik bir grup genç ve başlarından geçen olaylar temasından farklılaşan bir yapım.Bu tarz filmlere ilgisi (kara mizah-korku)olanlar çok daha başarılı olan Doghouse (2009) ve  Severance (2006) yapımlarını izleyebilirler...
Kötü;Her yönden vasat bir film.Sürükleyici olsa da mantık hataları ve klişelerin yoğun şekilde göze çarpması can sıkıcı.
Editör'ün Puanı


Yorum Gönder

0Yorumlar

Lütfen ofansif bir dil kullanmadığınızdan, yapıcı öneriler ve eleştirilerde bulunduğunuzdan emin olun. Yorumlar denetlendikten sonra uygun bulunursa yayımlanmaktadır. Anlayışınız için teşekkürler.

Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kabul Et!) #days=(20)

Sitenin daha hızlı yüklenebilmesi için çerezlere izin verin. Detaylar
Ok, Go it!