Lake Dead (2007)

Fatih Varlık
0
Birbirlerinden epey kopuk şekilde yaşayan üç kız kardeş,günün birinde büyük babalarının öldüğünü  öğrenir.Daha yaşıyor olduğundan bile haberleri olmayan kahramanlarımız ellerine ulaşan kurye ile durumun ciddiyetini anlarlar.Her ne kadar sayıp sevmeseler de dedelerinin ölümü ile ufak çaplı bir servetin sahibi olmuşlardır.Taşrada bulunan motelin yeni sahipleridirler...
Mirası bölüşmek için motelin yolunu tutan kız kardeşler,yanlarına sevgilileri ve bazı dostlarını da alarak karavan kiralayıp işe koyulurlar.Mülkün durumunu öğrenerek biran önce elden çıkarıp parayı paylaşmayı planlayan kahramanlarımız bir yandan da keyifli bir şekilde tatil yapmayı düşünmektedir.Motelin yakınlarındaki ormanlık alanda yer alan göletin kıyısına kamp kuran maceraperest gençler,zamanla tuhaf olaylar yaşamaya başlarlar.Ormanda tek başlarına(kuralların ve izleyenlerin olmadığı :D) eğlencenin doruklarında gezen kahramanlarımız çok geçmeden yalnız olmadıklarını anlarlar.Sonrası malum (ormanda kovalamaca vs) 
İyi;Bir grup genç ve başlarından geçen maceralar konulu yapımları sevenler için alternatif olabilir.Ancak fazla beklentiye girmeden izlemenizi tavsiye ediyorum.Zira herhangi bir zeka parıltısı ya da üst düzey oyunculuk beklemek sukutu hayale uğratır.
Kötü;İkinci yarısı itibariyle klasik teen slasher havasına bürünen film;klişe kurgusu ve yüzeysel teması ile izleyicileri şaşırtmaktan epey uzakta olduğu görülüyor.
Editör'ün Puanı

Yorum Gönder

0Yorumlar

Lütfen ofansif bir dil kullanmadığınızdan, yapıcı öneriler ve eleştirilerde bulunduğunuzdan emin olun. Yorumlar denetlendikten sonra uygun bulunursa yayımlanmaktadır. Anlayışınız için teşekkürler.

Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kabul Et!) #days=(20)

Sitenin daha hızlı yüklenebilmesi için çerezlere izin verin. Detaylar
Ok, Go it!