Tooth & Nail (2007)

Fatih Varlık
0
Tipik kıyamet sonrasını işleyen yapımlardan biri olan Tooth & Nail (2007),alışılageldiği gibi hayatta kalmayı başaran bir avuç insanın hikayesini anlatıyor.Neyse ki bu sefer kıyamet konsepti nükleer savaş ya da ölümcül salgın gibi klişe senaryodan ibaret değil.
Korunaklı bir binayı mesken belleyen kahramanlarımız,başlıca problemleri olan su ve besin bulma konusunda epey sıkıntılıdır.Dahası bir çatışma sırasında kurtardıkları genç bir bayan (Neon) başlarına büyük bela açacaktır.Zira asla bulaşmamaları gereken insanlıktan çıkmış yamyam bir grubun tehdidi altındadırlar.
Bu zamana kadar son derece başarılı şekilde organize olarak hayatta kalmayı başaran kahramanlarımız,Neon'un aralarına katılması ile peşlerine taktıkları yamyamlarla mücadele etmek zorunda kalacaklardır.Neon'a güvenerek onu dışarda bırakmayıp sahip çıksalar da grup dinamiklerini alt üst eden bu gelişme sonrasında ufak çaplı kriz giderek derinleşmeye başlar.Grubun ağır toplarını yanına çeken Neon dışarıdaki yamyam sürüsüne karşı daha cesur olmaları yönünde arkadaşlarını örgütlemeye başlar.Oysa ki grupta,daha düne kadar tanımadıkları bu bayan hakkında dost ya da düşman yorumu yapmak için dahi yeterli izlenim oluşmamıştır.Öncesinde liderleri olan profesörün direktifleri ile sağ kalmayı başaran kahramanlarımız şimdi değişen dengeler çerçevesinde daha agresif bir anlayışa bürünmüştür.


İyi;Sürekleyici bir yapım.Biraz daha para harcasalar hoş bir şeyler ortaya çıkabilirmiş.Mekan başarılı.
Kötü;Klişe konu,vasat oyunculuk...
Editör'ün Puanı

Yorum Gönder

0Yorumlar

Lütfen ofansif bir dil kullanmadığınızdan, yapıcı öneriler ve eleştirilerde bulunduğunuzdan emin olun. Yorumlar denetlendikten sonra uygun bulunursa yayımlanmaktadır. Anlayışınız için teşekkürler.

Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kabul Et!) #days=(20)

Sitenin daha hızlı yüklenebilmesi için çerezlere izin verin. Detaylar
Ok, Go it!