Nailbiter (2012)

Fatih Varlık
0
Nailbiter (2012)
Eşi yurt dışında askeri bir görevde olan Janet,üç kızıyla beraber yaşamaktadır.Kocasının birkaç gün sonra evine döneceğini haberini alan kahramanımız,kızlarıyla birlikte onu karşılamak için Kansas'a yola çıkar.Lakin gün boyunca hava haberleri bültenlerinde de bahsedildiği üzere kasabaya şiddetli bir kasırga yaklaşmaktadır.Bütün uyarılara karşın buluşma noktasına hareket eden Maguire ailesi,kasırgaya yolda yakalanacaktır...
 
Yaklaşan kasırgayı kilometrelerce öteden gören kahramanlarımız hemen arabaları terk ederek,karşılarına ilk çıkan eve sığınmayı planlarlar.Yaptıkları onca gürültüye rağmen seslerini ev sahiplerine duyuramayan Janet ve kızları,en nihayetinde evin hemen yan tarafında bulunan yeraltı sığınağına girmeyi başarırlar.Korku dolu birkaç saatin ardından,fırtınanın dinmeye başlaması ile dışarı çıkarak başlarının çaresine bakmayı planlayan Maguire ailesini tatsız bir sürpriz beklemektedir.Zira kasırgadan hasar görerek devrilen büyük bir ağaç,çıkış yolunu kapatmıştır.Hemen cep telefonlarına davranan kızlar ne yazık ki malum fırtına nedeniyle,hatların kesilmesi sonrasında yine yapayalnız kalacaklardır.
 
Evin hemen altında bulunan sığınaktan gürültü yaparak ev sakinlerinin dikkatini çekmeyi başaran Janet,ne yazık ki beklediği reaksiyonun çok ötesinde bir tepki ile karşılaşır.Giderek kapana kısılan zavallı ailemiz,dışarından yardım gelmeksizin buradan çıkamayacaklarının bilincindedir.Bu arada elektriklerin de gitmesi ile daha da endişelenmeye başlayan kahramanlarımız,karanlık sığınakta yalnız olmadıklarını anlayacaklardır.Şimdi yapılması gereken dinç kafayla düşünmek ve ne pahasına olursa olsun hayatta kalarak buradan kurtulmak olmalıdır.


İyi;Ciddi anlamda vasat bir yapım.Sadece doğal bir afet sonrasında,rastgele bir sığınağa saklanma fikri ilgi çekici geldi.Zaten ilk yarım saatlik süreç sonrasında kurgunun nereye gideceğini anlayabiliyorsunuz.
Kötü;Oyunculuk,yaratık tiplemeleri,atmosfer vs.
Editör'ün Puanı

Yorum Gönder

0Yorumlar

Lütfen ofansif bir dil kullanmadığınızdan, yapıcı öneriler ve eleştirilerde bulunduğunuzdan emin olun. Yorumlar denetlendikten sonra uygun bulunursa yayımlanmaktadır. Anlayışınız için teşekkürler.

Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kabul Et!) #days=(20)

Sitenin daha hızlı yüklenebilmesi için çerezlere izin verin. Detaylar
Ok, Go it!