American Horror Story - Dark Cousin (S2E7)

Fatih Varlık
0
American Horror Story - Dark Cousin (S2E7)
Eski bir yahudi casusu tutan Rahibe Jude,sonunda Dr.Arthur'un maskesini indirmeye çok yaklaşmışken,kendisini büyük bir komplonun içerisinde bulur.Arthur'u koruyarak onunla işbirliği yapma yolunu seçen Rahibe Mary,casusu ortadan kaldırarak olay mahallinde cinayetin Jude tarafından gerçekleştiği görüntüsü yaratmıştır.Yıllar önce işlediği günahın halen pişmanlığını yaşayan Jude,bir yolunun bularak vicdanını rahatlatmalıdır.Öte yandan Grace'i kısırlaştırma girişimi neredeyse ölmesine sebep olacakken,operasyonu yürüttüğü iddia edilen Arthur kesinlikle suçlamaları kabul etmemektedir.Rahibe Mary ise artık tüm yetki kendisindeymiş gibi davranmaya başlamıştır.
"Kanlı Surat"ın asıl kimliğinin ortaya çıkmasının ardından Dr. Oliver,Lana'nın çok şeyler öğrendiğini düşünerek onu öldürmek zorunda kalır.Bir yolunu bularak Oliver'ın elinden kurtulan Lana ise ironik bir şekilde yine Briarclif'in yolunu tutacaktır.Verdiği itirafın ardından elektrikli sandalye ile idamına kesin gözüyle bakılan Kit ise polislerden kaçmayı başarmıştır.Bu sırada ruhları huzura kavuşturmak için Briarclif''i gelen Kara melek,Rahibe Mary'nin onu kovmasına rağmen pek de ayrılacak izlenimi vermiyor...
American Horror Story ilk sezon incelemesi ve genel görünüm için buraya tıklayınız !

Yorum Gönder

0Yorumlar

Lütfen ofansif bir dil kullanmadığınızdan, yapıcı öneriler ve eleştirilerde bulunduğunuzdan emin olun. Yorumlar denetlendikten sonra uygun bulunursa yayımlanmaktadır. Anlayışınız için teşekkürler.

Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kabul Et!) #days=(20)

Sitenin daha hızlı yüklenebilmesi için çerezlere izin verin. Detaylar
Ok, Go it!