Mama (2013)

Fatih Varlık
0
Mama (2013)
Guillermo del Toro gibi usta bir ismin desteğini alarak Andrés Muschietti yönetiminde vizyona giren tipik İspanyol korku sineması ezgileriyle süslü "Mama",2013 yılının ilgi odağı yapımlarından biri olacağa benziyor.İyi seyirler...
Anne ve babalarını kaybeden iki küçük kız ormanda yalnız başlarına yıllarca yaşarlar.Amcaları ise onları bulma ümidini hiç kaybetmemiştir ve sonunda bulmuştur da.Ancak kızların yeniden hayata adapte olabilmeleri kolay gözükmez ve ikisi de ormanda yaşadıkları süre boyunca kendilerini koruyan ve "Mama" diye adlandırdıkları bir varlıktan bahsetmektedirler.Amcaları Lucas ve kız arkadaşı Annabel kızları yanlarına alırlar, fakat çift bir süre sonra evlerine sadece küçük kızları mı misafir ettiklerini merak etmeye başlar. Annabel çocukları normal bir hayata alıştırmaya çalışırken, evlerinde bir kötülüğün var olduğundan iyiden iyiye emin olmaya başlar.Bu kötülüğün kaynağını öğrenmeye çalışan kahramanımız,ortaya çıkan gerçekle yıkılır.Bununla beraber kızların ormanda yaşamasını sağlayan varlığın nefretini kazanır.Peki Annabel hem kızları koruyup hem de bu varlığı alt edebilecek midir ?


İyi: Filmin başlarında gizem havası izleyiciyi yakalamayı başarıyor.
Kötü: Son bölüm drama tadında,gereksizce uzatılmış ve kesinlikle beklentilerin altında kalmış.
Editör'ün Puanı

(Bu inceleme Can Sarpkaya tarafından After Dark Horror Movies için hazırlanmıştır.)

Yorum Gönder

0Yorumlar

Lütfen ofansif bir dil kullanmadığınızdan, yapıcı öneriler ve eleştirilerde bulunduğunuzdan emin olun. Yorumlar denetlendikten sonra uygun bulunursa yayımlanmaktadır. Anlayışınız için teşekkürler.

Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kabul Et!) #days=(20)

Sitenin daha hızlı yüklenebilmesi için çerezlere izin verin. Detaylar
Ok, Go it!