BoneMan's Daughters (Kemik Adamın Kızları) - Ted Dekker

Fatih Varlık
0

"Bana kemik adam diyorlar, ama şeytanın ta kendisiyim. Kızın elimde ve senin onu bulup bulamayacağını merak ediyorum. Eğer yedi gün içinde kızını almaya gelmezsen kemiklerini teker teker kırmaya başlayacağım... Ta ki içindeki ışık sönene kadar."
İki yıl aradan sonra tekrar ortaya çıkan Kemik Adam, kendine sekizinci kurban olarak istihbarat subayı Ryan Evans'ın 16 yaşındaki kızını seçer. Kurbanları beklentilerini karşılamamaya başlayınca onlara işkence edip ölüme terk eden Kemik Adam, peşindeki polis ordusuna aldırmadan, kusursuz kızı bulana kadar aramaya kararlıdır. 
Irakta direnişçiler tarafından kaçırılıp işkence gördüğü kabus dolu günlerin ardından ülkesine geri dönen Ryan Evans, karısının ve kızının ona sırt çevirdiğini görünce dünyası başına yıkılır. Hayattan, ailesinin sevgisini tekrar kazanmaktan başka bir beklentisi kalmayan Evans, kızını kurtarmak için kemik adamın peşine düşer. 

Kitap Hakkında Yorumlar;
"Kuzuların Sessizliği ve Se7endan bayrağı devralan Ted Dekker, insan ruhunun ışık görmemiş noktalarında gezinen bu romanıyla korku-gerilim türünü bir adım ileriye taşıyor" 
Kirkus Rewiews

"Ted Dekker korku-gerilim edebiyatının gerçek bir ustası ve bu da şimdiye kadarki en muhteşem eseri" 
Nelson DeMille (Aslan ve Skandallar Evi'nin yazarı)

"Bir solukta okunacak bir güç gösterisi." 
James Rollins (Kum Fırtınası ve Kara Düzen'in yazarı)

"Ted Dekker kendine özgü tarzıyla, türünün en iyi örneklerini sergiliyor." 
Scholl Library Journal

"Heyecan ve gerilim yüklü bir yolculuk" 
Publishhers Weekly

"Bu kitap tüylerinizi ürpertmekle kalmıyor; korku içinize işliyor ve bir süre sonra bir parçanız olup sizinle birlikte yaşamaya başlıyor" 
Brad Meltzer (Sıfır Oyunu ve Kader Kitabı'nın yazarı)


Yazar Hakkında;
1962 doğumlu Ted DEKKER üniversitede felsefe okuduktan sonra atıldığı iş yaşamında geçen başarılı yılların ardından 90'ların başında içindeli arzuya daha fazla karşı koyamayarak kendini yazmaya adadı.Çıkardığı 20 romanın çoğu Mew York Times çok satarlarına giren bazıları filmede çekilen Tek Dekker bütün dünyada 5 milyonun üzerinde satmıştır.Yarattığı unutulmaz karakterlerle ve heyecan verici hikayelerle korku gerilim türünün en iyi örneklerini sergileyen yazar bunun yanı sıra fantastik edebiyattada kendine önemli bir yer edinmiştir.Yazarın diğer eserleri için buraya tıklayabilirsiniz...
Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar

Lütfen ofansif bir dil kullanmadığınızdan, yapıcı öneriler ve eleştirilerde bulunduğunuzdan emin olun. Yorumlar denetlendikten sonra uygun bulunursa yayımlanmaktadır. Anlayışınız için teşekkürler.

Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kabul Et !) #days=(20)

Sitenin daha hızlı yüklenebilmesi için çerezlere izin verin. Detaylar
Accept !