Nothing Left to Fear (2013)

Fatih Varlık
0
Nothing Left to Fear (2013)
Papaz Kingsman'ın emekliliğinin yaklaşması üzerine yerine halef olarak seçtiği Peder Dan yüzlerce mil yol kat ederek ailesiyle birlikte Stull adı verilen gözlerden uzakta küçük bir kasabaya gelir.Eşi,ergenlik çağındaki iki kızı ve minik oğluyla beraber yeni bir başlangıç uman Dan,kasaba ahalisinin samimi yaklaşımı ve yakın ilgisi sonrasında hızla adapte olmaya başlar.Zaten halihazırda Kingsman,Dan ve ailesinin rahat edebilmesi için elinden geleni yapmaktadır.
Nothing Left to Fear (2013)
Dan'ın büyük kızı Rebecca,Noah isimli gizemli bir gençle tanışır.Noah sakin görünümlü,yakışıklı biridir.Hemen kaynaşıp arkadaşlık kuran kahramanlarımız zamanlarının çoğunu birlikte geçirmeye başlarlar.Şaşırtıcı olan ise Noah'ın Kingsman'ın evinde kalıyor olmasıdır.Öte yandan Rebecca'nın küçük kız kardeşi Mary ise sıkıntılı günler yaşamaktadır.Sürekli halsizlikten yakınmakta,Stull'a alışamadığından bahsetmektedir.Ailesinden yeterli ilgiyi göremeyen Mary giderek içine kapanmaya başlar.Eğlence için davet edildikleri yerel bir festivalde ise gizemli bir şekilde ortadan kaybolacaktır.Dan,kızını yeniden bulduğunda ise onun artık eski Mary olmadığını anlaması uzun sürmeyecektir.Stull'da kötülük kol gezmektedir.Eski ve köklü bir inanışa sahip olan kasabalılar Kingsman önderliğinde bir şeyler saklamaktadır.Karanlığın çökmesi ile Dan ve ailesi şeytani bir gücün saldırısına uğrayacaktır...

İyi;Orta karar bir şeytan-şeytani güç filmi.Konu olarak klişe olsa da gizem seviyesi fena değil.Esasında bütçesi daha yüksek olsa,biraz daha uğraşılsa bir gömlek daha üstün olabilirdi.
Kötü;Efektler,makyaj vs zayıf.Kurgu tanıdık,final ise şaşırtıcı olmaktan epey uzakta.
Editör'ün Puanı

Yorum Gönder

0Yorumlar

Lütfen ofansif bir dil kullanmadığınızdan, yapıcı öneriler ve eleştirilerde bulunduğunuzdan emin olun. Yorumlar denetlendikten sonra uygun bulunursa yayımlanmaktadır. Anlayışınız için teşekkürler.

Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kabul Et!) #days=(20)

Sitenin daha hızlı yüklenebilmesi için çerezlere izin verin. Detaylar
Ok, Go it!