Possession (2008)

Fatih Varlık
0
Possession (2008)
Mutlu bir birliktelikleri olan Jess-Ryan çifti bazı finansal problemler nedeniyle Ryan'ın babasına ait kardeşiyle (Roman) ortak kullandıkları eve taşınmak zorunda kalırlar.Roman gibi işi yaramaz asalak bir adamla aynı evi paylaşmaktan hoşnut olmayan huzursuzluk yaşayan Jess,her seferinde en kısa zamanda ya onun ya da kendilerinin ayrılmasını istemektedir.Öncesinde bir davada Roman'ın avukatlığını yapan ve beraat etmesini sağlayan Jess onun nasıl belalı bir tip olduğunu bilip,tüm kredisini tükettiğini düşünmektedir.
Possession (2008)
Bu münakaşalara şahit olan Roman eşyalarını toplayarak hışımla evden ayrılır.Jess'in araması üzerine Roman'la  konuşmak için işi-gücü bırakıp peşine düşen Ryan yoğun sis sebebiyle ölümcül bir trafik kazası geçirir.Kader ağlarını örer,iki kardeş aynı anda yoğun bakıma yatırılır.Eşinin durumunun son derece kritik olduğunu ve belki asla uyanamayacağını öğrenen Jess büyük bir travma yaşamaktadır.Öte yandan kazadan birkaç gün sonra uyanmayı başaran Roman ise değiştiğini ve abisinin ruhunu yaşattığını söyleyerek eve geri döner.Roman'ın kendisine hain bir oyun oynadığını düşünen Jess,sadece Ryan'ın bilebileceği eski ortak anıların Roman tarafından dillendirilmesi sonrasında tam bir kaos yaşamaya başlar.Dahası Roman abisinin hobileriyle uğraşmakta eski belalı halinden bi haber giderek Ryan'a benzemektedir...
İyi;Özgün senaryo ve başarılı oyunculuk performansları bakımından kayda değer bir gizem-gerilim filmi.Final enteresan.
Kötü;Kolay tahmin edilebilir kurgu.
Editör'ün Puanı

Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar

Lütfen ofansif bir dil kullanmadığınızdan, yapıcı öneriler ve eleştirilerde bulunduğunuzdan emin olun. Yorumlar denetlendikten sonra uygun bulunursa yayımlanmaktadır. Anlayışınız için teşekkürler.

Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kabul Et!) #days=(20)

Sitenin daha hızlı yüklenebilmesi için çerezlere izin verin. Detaylar
Ok, Go it!