El rey de la montaña (2007)

Fatih Varlık
0

El rey de la montaña (2007)
Evinden çok uzakta bir iş gezisi için yolda olan Quim,yakıtının azalması ile bir benzin istasyonda mola verir.İstasyonda Bea isimli genç bir bayanla karşılaşan kahramanımız cüzdanını kaybeder.Cüzdanını Bea'nın çalmış olabileceğini düşünen Quim yolda onun arabasını görünce peşine düşmeye karar verir.
El rey de la montaña (2007)
Anayoldan ayrılan ve sarp kayalıklarla dolu dağ yoluna giren kahramanımız Bea'yı bulmaya çalışırken birilerinin ateş açmasıyla arabadan inmek zorunda kalır.Daha ne olup bittiğini anlayamadan mermi yağmurunun içine düşen Quim bacağından yaralanır.Hemen arabasına atlayarak son sürat uzaklaşmaya çalışır. Cep telefonun çekmemesi bu da yetmezmiş gibi yolunu kaybetmesi ile iyiden iyiye paniklemeye başlar.Öte yandan yol üzerinde ansızın karşısına çıkan birini de ezen Quim neyse ki şansının yardımıyla Bea'nın arabasına rastlar.Bea'nın yanına gittiğinde ise onun da ateşe maruz kaldığını ve epey korktuğunu anlar.Beraber hareket etmeye karar veren ikilimiz ormanda kaybolurlar.Kader birliği yapan Quim ve Bea bir an evvel anayola dönebilme uğraşıyla oradan oraya sürüklenirler.Talihsiz kahramanlarımız kimden ve neden kaçtıklarından bi haber ateş eden adamlardan kurtulmak için kendilerini gerilim dolu bir serüvenin içinde bulurlar...
İyi;Macera dolu,kurgu zayıf olsa da hoş zaman geçirmenizi sağlayabilecek başarılı bir gerilim filmi.Mekan seçimleri başlıca artılar.Bu filmi sevenler Eden Lake (2008) ve A Lonely Place to Die (2011) yapımlarına da göz atabilirler.
Kötü;Fazla alt metin barındırmayan kurgusal olarak vasat bir yapım.  
Editör'ün Puanı

Yorum Gönder

0Yorumlar

Lütfen ofansif bir dil kullanmadığınızdan, yapıcı öneriler ve eleştirilerde bulunduğunuzdan emin olun. Yorumlar denetlendikten sonra uygun bulunursa yayımlanmaktadır. Anlayışınız için teşekkürler.

Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kabul Et!) #days=(20)

Sitenin daha hızlı yüklenebilmesi için çerezlere izin verin. Detaylar
Ok, Go it!