See No Evil 2 (2014)

Fatih Varlık
0
See No Evil 2 (2014)
2006 yapımı ilk filmin ardından uzunca bir süre sonra vizyona giren See No Evil 2 (2014) daha fazla şiddet,kan ve gerilim vaat ediyor.Meraklıları için Glenn Jacobs (aka Kane) kadroda yer alıyor.
İlk yapımı izleyenlerin hatırlayacağı üzere dördü erkek dördü bayan toplamda sekiz mahkum cezalarında ufak bir indirim karşılığında Blackwell otelinin restorasyonu için görevlendirilmişti.Mahkumlar arasında üç günlük tatil olarak öngörülen keyif yapmayı planladıkları otel,yalnız olmadıklarını öğrenmeleriyle dehşet dolu bir geceye dönüşmüştü.İşte tam da bu noktadan itibaren kanlı geceden başlayan serinin devam filmi;dev cüsseli katil Jacob'un ve mahkumların cansız bedenlerinin sevk edildiği hastane morgunda geçiyor.
See No Evil 2 (2014)
Yeni yaş gününü kutlamak için işten erken çıkmanın planlarını yapan Amy,mesai arkadaşları Holden ve Seth ile vedalaşarak paydos yapmaya hazırlanır.Ancak bu sırada polis telsizinden gelen bilgiler sonrasında Blackwell otelindeki katliamdan arta kalanların (?) sevk edileceği bilgisi gelir.Holden ve Seth'i mağdur etmemek için doğum günü partisini iptal etmeyi düşünen Amy,çok geçmeden büyük bir sürprizle karşılaşır.Arkadaşları kahramanımızı yalnız bırakmamak için Holden ile iş birliği yaparak morgda alternatif bir parti planlarlar.Alkolün etkisi ile etrafı dağıtmaya başlayan gençler,çok geçmeden Blackwell katilinin morgda olduğunu öğrenip göz atmaya karar verirler.Meraklarını dizginleyemeyen gençler için eğlenceli başlayan gece bol kanlı,dehşet dolu kabus gibi bir geceye dönüşür.Jacob geri dönmüştür...
İyi;Klişe senaryo ve zayıf oyunculuğu rağmen sürükleyici kurgu itibariyle bir grup genç ve başlarından geçenler temalı filmleri sevenler için alternatif olabilir.
Kötü;Ne yazık ki Cold Prey 2 (2008) filmiyle neredeyse aynı kurgu üzerine kurulmuş;zeka parıltısı bulunmayan,tahminleriniz doğrultusunda gelişen,şaşırtıcı olmaktan uzak  bir yapım.
Editör'ün Puanı

Yorum Gönder

0Yorumlar

Lütfen ofansif bir dil kullanmadığınızdan, yapıcı öneriler ve eleştirilerde bulunduğunuzdan emin olun. Yorumlar denetlendikten sonra uygun bulunursa yayımlanmaktadır. Anlayışınız için teşekkürler.

Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kabul Et!) #days=(20)

Sitenin daha hızlı yüklenebilmesi için çerezlere izin verin. Detaylar
Ok, Go it!