Starry Eyes (2014)

Fatih Varlık
0
Starry Eyes (2014)
Sarah lokal bir fastfood firmasında çalışan güzel, alımlı bir genç kızdır. Rüyalarını süsleyen Hollywood hayalleri ve bir gün ünlü olacağına dair inancıyla hayattan her zaman daha fazlasını istemektedir...
Starry Eyes (2014)
Arkadaşlarının çekmeyi planladığı ufak filmde başrolü kaptırmasının ardından onlarla yolları ayırarak internette bulduğu Astreus yapım şirketine ait bir senaryoya bütün zamanını harcamaya başlayan Sarah, rolü kapabilmek için mülakatta en iyi performansı sergilemek zorundadır. Eleme günü verilen ufak diyalogları adeta yalayıp yutan kahramanımız her şeyin mükemmel gittiğini düşünse de yapımcılardan beklediği ilgiyi görmez. Bunun üzerine yaşadığı büyük hayal kırıklığının etkisiyle tuvalette ufak bir sinir krizi geçiren Sarah tam evine dönmek için hazırlanırken kendisine yeni bir şans verilmesi ile talihinin dönmeye başladığını hisseder. Meşhur bir aktrist olma hayallerinin ilk adımını attığını düşünen kahramanımız yakın çevresinden de şirketle ilgili olumlu referanslar aldıkça daha da öz güven kazanır. Çok geçmeden beklediği telefonun gelmesiyle prodüktör ile görüşmek üzere davet edilen Sarah artık rolü kaptığından emindir. Öyle ki uzun süredir sadece kirasını ödeyebilmek için nefret ederek yaptığı işinden ayrılır. Arkadaşlarına karşı sınırlar koymaya başlar. Davete katılan Sarah görüşmeden istediğini almayı başaramaz. Dahası Astreus şirketinin beklentilerinin ötesinde karanlık bir yanı olduğunu keşfeder. Yeniden eski hayatına adapte olmaya çalışsa da kurduğu düşler ve ünlü olma hevesi peşini bırakmaz. Şansını yeniden denemeye karar veren kahramanımız giderek yok oluşa sürüklenir. Yapımcıların istediği şeye dönüşebilmesi için kendini bırakması gereklidir... 

İyi; Satanizm temalı, gerilim dolu kurgusuyla izlemenizi tavsiye edebileceğim bir yapım. Oyunculuk, tekinsiz atmosfer ve drama ile yoğrulan gerilim başlıca artılar.
Kötü; Ticari kaygılardan olsa gerek korku-gerilim dozunu arttırabilmek için tercih edilen bol kanlı sahneler olmasa,psikolojik yanı ağrılıklı bir final  tercih edilse sanki daha başarılı olabilirdi.
Editör'ün Puanı

Yorum Gönder

0Yorumlar

Lütfen ofansif bir dil kullanmadığınızdan, yapıcı öneriler ve eleştirilerde bulunduğunuzdan emin olun. Yorumlar denetlendikten sonra uygun bulunursa yayımlanmaktadır. Anlayışınız için teşekkürler.

Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kabul Et!) #days=(20)

Sitenin daha hızlı yüklenebilmesi için çerezlere izin verin. Detaylar
Ok, Go it!