The Silencing (2020)

Fatih Varlık
0
The Silencing (2020)
Kurduğu tuzaklar ve iz sürme yetenekleriyle lokal çapta ünlü bir avcı olan Rayburn, talihsiz bir şekilde kızını kaybetmesinin akabinde inzivaya çekilip, gözlerden uzakta bir yaşam sürmektedir. Aradan uzun yıllar geçmesine rağmen olan bitenden ötürü kendisini suçlamaya devam eden kahramanımız, süreçte eşiyle de ayrı düşerek bir başına kalır. Zaman zaman alkol problemleri de yaşayan Rayburn, kaybettiği kızı ormanı ve hayvanları çok sevdiği için onun anısını yaşatabilmek maksadıyla gönüllü olarak orman koruculuğu yapmaktadır.
The Silencing (2020)
Ormanda bir kız cesedinin bulunmasıyla soruşturma başlatan Şerif Gustafson, ip uçlarını bir araya getirebilmek için yoğun çaba harcamaktadır. Haberi alır almaz güvenlik güçleriyle eş güdümlü çalışmaya başlayan Rayburn, çok geçmeden kızının yıllar önce ortadan kaybolmasıyla bu dava arasında ortak noktalar olduğunu keşfeder. Cani bir seri katilin ormanda terör estirdiğini düşünen kahramanımız, kamera kayıtlarına da yansıyan görüntüler sonrasında şerifle beraber iz sürmeye başlar. Katili bir kez daha ellerinden kaçırmamak için sürekli tetikte hareket eden Rayburn bir yandan da kasabalılardan biri olduğunu düşündüğü şüphelinin kimliği hususunda kafa yormaktadır. Bir yandan çemberi daraltabilmek için şerifin yardımına ihtiyaç duyarken bir yandan da kime güvenebileceği konusunda kafa karışıklıkları yaşayan kahramanımız, kızının katili olduğunu düşündüğü caniye karşı dehşet verici bir mücadeleye girişir. Eski günlerde olduğu gibi en iyi tuzakları kurarak, kendine has av teknikleriyle ormanda iz süren Rayburn; hamlelerini hazırlayıp, doğru anı bekleyerek hedefine kilitlenir...

İyi; Ağır tempoda ilerlemesine rağmen, gizem seviyesi fena olmayan, oyunculuk olarak da beğendiğim tipik bir atmosferik gerilim filmi.
Kötü: Hikâye olarak zayıf, düşük tempolu kurgu...
Editör'ün Puanı

Yorum Gönder

0Yorumlar

Lütfen ofansif bir dil kullanmadığınızdan, yapıcı öneriler ve eleştirilerde bulunduğunuzdan emin olun. Yorumlar denetlendikten sonra uygun bulunursa yayımlanmaktadır. Anlayışınız için teşekkürler.

Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kabul Et!) #days=(20)

Sitenin daha hızlı yüklenebilmesi için çerezlere izin verin. Detaylar
Ok, Go it!