Talk to Me (2022)

Fatih Varlık
2
Talk to Me (2022)
Partide tanıştıkları gizemli bir yabancıdan lanetli bir objeyi ele geçiren bir grup genç, bu nesnenin marifetiyle sekanslar yaparak, vücutlarını kısa süreliğine ölü ruhlara terk etmektedir. Bunun eğlenceli ve gülünç olduğunu düşünen kahramanlarımız, mumyalanmış bir medyum eli şeklindeki objeyi kullanarak, ölüler aleminden bir ruhu bedenlerinde konuk etmekte, sekansı yöneten diğer arkadaşları da yeterince dalga geçtikten sonra belli bir ritüeli tamamlayarak ruhu kovmaktadır.
Talk to Me (2022)
Paylaşılan viral videoları izledikten sonra bunların bir aldatmaca olduğunu düşünen Jade, kankası Mia'nın da ısrarları üzerine evin boş olduğu bir zaman diliminde bir deneme yapmaya ikna olur. Tek sorun erkek kardeşi Riley'nin de yanında olmasıdır zira ona bakmakla yükümlü olan Jade, ne yaptıklarını biliyor gibi görünen Hayley ve arkadaşlarını davet eder. Mumyalanmış bir eli masaya koyarak ritüelin nasıl gelişeceğini anlatan Hayley, öncesinde defalarca yaptıkları için her şeyin yolunda gideceğinden emin bir edayla çok eğleneceklerini vurgular. Gerçekten de başlarda her şey planlandığı gibi gider ancak sıra Mia' ya geldiğince bir dizi tuhaflık görülmeye başlanır. Kaybettiği annesinin kendisiyle konuştuğunu iddia eden Mia, mumyalanmış el vasıtasıyla yitirdiği ve sürekli özlem duyduğu annesine ulaşmanın bir yolunu bulduğunu düşünür.  Öte yandan yeterince eğlendiklerini dillendiren ve ayarı kaçırmadan artık buna bir son vermek isteyen Jade ise özellikle Mia'nın ısrarları sonrasında olayları akışına bırakmaya karar verir. Kendisini ablasının arkadaşlarına ispatlamak için gönüllü olan Riley, ortaya geçip mumyalanmış eli tuttuğunda ise bir şeyler ters gitmeye başlar. Çok geçmeden sekans kontrolden çıkar ve dehşet verici bir kötülük vücut bulur. Doğaüstü bir gücü serbest bıraktıklarını keşfeden gençler için gece henüz yeni başlamaktadır...
İyi; Sürükleyici kurgusu, atmosferik yapısı ve tatminkâr gizem seviyesiyle göz atılabilecek bir alternatif.
Kötü; Oyunculuk ve diyaloglar daha ilgi çekici olabilirmiş. Sürpriz faktörleri de yetersiz.
Editör'ün Puanı

Yorum Gönder

2Yorumlar

Lütfen ofansif bir dil kullanmadığınızdan, yapıcı öneriler ve eleştirilerde bulunduğunuzdan emin olun. Yorumlar denetlendikten sonra uygun bulunursa yayımlanmaktadır. Anlayışınız için teşekkürler.

  1. abicim tam anlamıyla begenmedıgın fılmlerı neden bıze ızlettırmeye calısıyorsun senın ıcın kotu yanı olmuyan bı fılm soylede ızlıyelım zevkın iyi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selam;
      Enteresan bir yorum olmuş, o şekilde düşünmemiştim. Belki de kendinize daha uygun, daha rafine, size daha az zorla bir şeyler yaptırmaya çalışan bir platform bulmalısınız.

      Sil
Yorum Gönder

#buttons=(Kabul Et!) #days=(20)

Sitenin daha hızlı yüklenebilmesi için çerezlere izin verin. Detaylar
Ok, Go it!