The Walking Dead - Better Angels (S2E12)

Fatih Varlık
0

Dale'in Carl'ın ihmali sonrasında bir aylağın saldırısına uğrayarak ölmesi,grup içerisinde dengeleri alt-üst edecektir.Hümanist tarzı ile zaman zaman Rick'in akıl hocalığını yapan ve Shane'in şiddet bağımlısı faaliyetlerine set çeken Dale,ev halkınında katıldığı güzel bir törenle defnedilmiştir.Randall meselesinin halen çözülememesi üzerine Rick ve Daryl onu kaldıkları çiftlikten uzaklarda bir yere bırakarak bir nevi eski plana sadık kalacaklardır.Lakin Randall'ın firar etmesi sonrasında ikili gruplar halinde (Shane-Rick,Glenn-Daryl) ormana dalan kahramanlarımız,havanında kararması ile gerilim dolu iz sürmeye devam edeceklerdir.Firar girişiminin tek şahidi olan Shane ise her zaman olduğu gibi sinsi planlar içerisindedir.Özellikle Lori'nin günün erken saatlerinde yanına sokulup gider yapması ile yeniden onu kazanabileceğini düşünen kahramanımız,çoktan niyeti bozmuştur.
Epeydir durağan giden dizinin sezon finaline doğru hareketlenmesi yeni sezon öncesinde pembe dizi havasının esmeye başladığı The Walking Dead'de aksiyon dolu bölümlerin habercisi olabilir.Grupta dengelerin değişeceği ise özellikle bu bölümün ardından kesin gibi.


The Walking Dead 2.sezon genel görünüş için buraya tıklayınız !

Yorum Gönder

0Yorumlar

Lütfen ofansif bir dil kullanmadığınızdan, yapıcı öneriler ve eleştirilerde bulunduğunuzdan emin olun. Yorumlar denetlendikten sonra uygun bulunursa yayımlanmaktadır. Anlayışınız için teşekkürler.

Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kabul Et!) #days=(20)

Sitenin daha hızlı yüklenebilmesi için çerezlere izin verin. Detaylar
Ok, Go it!