The Walking Dead - Judge, Jury, Executioner (S2E11)

Fatih Varlık
0

Aylaklarla çetin bir kapışmanın sonrasında Randall'ı yanlarına alarak Hershel çiftliğine geri dönen kahramanlarımız,tutsak gencin akibeti ile ilgili arayış içerisindedir.Rick ve Shane çoktan fikirbirliğine vararak tehdit olarak gördükleri Randall'ın infaz edilmesinden yana görüş bildirmiştir.Dale ise grubun insanlığını kaybettiğini düşünmeye başlamıştır.Rick'den gün batımına kadar süre isteyen yaşlı kurt,grubun diğer üyelerinin infaz kararının değişmesi yönünde fikirlerini ifade etmelerini istemektedir.Ancak Dale bu konuda yalnız kalmaktan kurtulamayacaktır,zira halen çok medeni düşünmekte ve altüst olmuş dünyada halen hukukun varlığına inanmaktadır.Carl ise başından büyük işlerle uğraşarak paniğe sebebiyet verecektir. 

 
Yine sıkıcı toplumsal mesajlarla dolu bir bölüm daha.Öngördüğüm gibi yeni sezon öncesinde kadroda bazı değişiklikler olacağı kesinleşiyor gibi.Malumunuz Randall hikayesi ile kafilemiz yerinde saymaya devam ettikçe,fanlarını küstürmeye başlamıştı.Ne diyelim yeni karakterlerle daha iyi bir sezon bekliyoruz...

 

The Walking Dead 2.sezon genel görünüş için buraya tıklayınız !

Yorum Gönder

0Yorumlar

Lütfen ofansif bir dil kullanmadığınızdan, yapıcı öneriler ve eleştirilerde bulunduğunuzdan emin olun. Yorumlar denetlendikten sonra uygun bulunursa yayımlanmaktadır. Anlayışınız için teşekkürler.

Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kabul Et!) #days=(20)

Sitenin daha hızlı yüklenebilmesi için çerezlere izin verin. Detaylar
Ok, Go it!