The Walking Dead - Secrets (S2E6)

Fatih Varlık
0
Maggie ile samimiyeti ilerleten Glenn,Hershel ailesine ait önemli bir sırra ulaşacaktır.Çiftlikte bulunan ahırın içerisinde onlarca aylak kilitli tutulmaktadır.(?)Babasının onların halen hasta insanlar olduğuna inandığını ve günün birinde iyileşeceklerini umduğunu söyleyen Maggie,Glenn de bu sırrı saklamasını rica etmiştir.Bunlar yaşanırken bir de Lori’nin hamile olduğunu öğrenen Glenn,kafilemizin adeta sır küpü olmuştur.Yaşadıklarını ve bildiklerini taşımakta zorlanan kahramanımız,kendisine en yakın gördüğü isim olan Dale’e durumları anlatacaktır. 

Kahramanlarımız Hershel çiftliğine geldiklerinden beri burada kalıcı olmayacaklarını düşünüyordum.Lakin ilk sezondaki aksiyon dolu bölümlerin ardından duraksamaya başlayarak pembe dizi izlenimi kazanan yapım,özellikle Lori üzerinde ilerleyerek sıkmaya başlamıştı.Neyse ki yeniden Shane-Rick çekişmesine dönülmesi aksiyon ağırlıklı bölümlerin yolda olduğunu gösteriyor.Bu arada Rick de zamanla kabuğundan çıkarak farklı bir kimliğe bürünecek gibi.


The Walking Dead 2.sezon genel görünüş için buraya tıklayınız !

Yorum Gönder

0Yorumlar

Lütfen ofansif bir dil kullanmadığınızdan, yapıcı öneriler ve eleştirilerde bulunduğunuzdan emin olun. Yorumlar denetlendikten sonra uygun bulunursa yayımlanmaktadır. Anlayışınız için teşekkürler.

Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kabul Et!) #days=(20)

Sitenin daha hızlı yüklenebilmesi için çerezlere izin verin. Detaylar
Ok, Go it!