Invitation Only (2009)

Fatih Varlık
0
Büyük bir şirkette getir-götür işleri yapan,zaman zaman da patronun makam şoförlüğünü üstelenen Wade,günün birinde iş vereninin muazzam teklifi ile yeni bir maceraya atılır.Patronu,Wade'i bizzat kendisinin davet edildiği sosyetik,seçkin konukların yer alacağı büyük bir partiye kendisi yerine gitmesi hususunda cesaretlendirmiştir.Dahası Wade'in şirketi temsil edip,kuzeniymiş gibi davranmasını isteyip cebine yüklü miktarda para da koyar.
Her zaman hayallerini süsleyen yaşamın bir geceliğine olsa da merkezinde yer alan Wade,partide eğlenceli saatler geçirmektedir.Kendisi gibi partiye ilk kez katılan diğer konuklarla takılmayı tercih eden kahramanımız gerçekte hiç bir zaman sahibi olamayacağı kadar çok olan patronunun parası ile keyfini sürmektedir.Lakin çok geçmeden bir şeylerin ters gittiğini hissetmeye başlayan Wade,yeni arkadaşlarıyla beraber karanlık bir koridora hapsedilir.Başlarda bunun şaka olabileceğini düşünseler de etraftaki canice parçalanmış cesetler temkinli davranmalarına sebep olacaktır.
Zamanla kader birliği edecek olan dörtlümüz,neden hedefte olduklarını da anlayacaklardır.Bu sırada işin rengi de değişmeye başlamıştır.Zira ellerinde bıçaklar,yüzlerinde maskeler olan takım elbiseli birileri karanlığın ortasında kol gezmektedir.Bütün çıkış yollarının kapalı olduğu köhne koridorlarda peşlerindeki canilerden kurtulmaya çabalayan kahramanlarımız bakalım partinin sonunu görebilecek mi?


İyi;Bol kanlı dehşet öğeleri ile süslü tipik bir uzakdoğu yapımı olduğunu söyleyebilirim.Ana fikir olarak Hostel ile benzerlik gösteren filmde mekan betimlemeleri de ilgi çekici.
Kötü;Sonuç itibariyle klişe bir kurguya sahip.Oyunculuk vasat,final rahatlıkla tahmin edilebilecek cinsten...
Editör'ün Puanı

Yorum Gönder

0Yorumlar

Lütfen ofansif bir dil kullanmadığınızdan, yapıcı öneriler ve eleştirilerde bulunduğunuzdan emin olun. Yorumlar denetlendikten sonra uygun bulunursa yayımlanmaktadır. Anlayışınız için teşekkürler.

Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kabul Et!) #days=(20)

Sitenin daha hızlı yüklenebilmesi için çerezlere izin verin. Detaylar
Ok, Go it!