Mask Maker (2010)

Fatih Varlık
1
Evan sevgilisinin (Jennifer) doğum günü için özel bir şeyler yapma arayışındadır.Sahip olduğu bir miktar para ile kuş uçmaz kervan geçmez bir çiftlik evini gözüne kestiren kahramanımız,bu evin hem kendisi hem de Jennifer için ideal bir yatırım olacağını düşünmektedir.Jennifer doğum günü sürprizinin bu virane ev olduğunu öğrenince biraz bozulsa da yine de Evan'ın birlikte hoş zaman geçireceklerini vaat etmesi ile kaybolan neşesi yerine gelir.Dahası en iyi arkadaşlarını da davet ederek kusursuz bir doğum günü eğlencesi planlamaktadır...
Evi satın aldıktan hemen sonra  taşınarak orada yaşamaya başlayan kahramanlarımız,daha ilk günden tuhaflıklar sezmeye başlarlar.Oldukça büyük bir alana kurulu olan çiftlik evinin arka bölümünde genişçe bir mezarlık bulunmaktadır.Şimdi neden herkesin evden uzak durduğunu ve bu zamana kadar (1960'lardan beri) sahipsiz kaldığını anlamaya başlayan ikilimiz yine de bu olayın keyiflerini kaçırmasına izin vermezler.Zira Jennifer'ın doğum günüdür ve davet ettikleri çok sevgili arkadaşları da yanlarındadır.Geceyi bahçede geçirerek eğlencenin doruklarına tırmanan gençler,biraz hususi :) vakit geçirmek üzere dağılırlar.Bu sırada Jennifer ise evin sahiplerinden kalma eski bir günlüğe ulaşmıştır.Günlükte yazanlar epey ilgi çekici olup,yüzü deforme olan genç bir çocuk ve cadı olduğu söylenen annesi hakkında birkaç sayfadan sonra Fransızca devam eden anılar yer almaktadır...



İyi;Tipik bir grup genç ve başlarından geçen maceralar konseptine biraz da Amityville havası katılmış orta karar bir yapım.Oyunculuk fena değil.
Kötü;Sonunu rahatlıkla tahmin edebileceğiniz seyirciyi şaşırtmaktan epey uzaklarda olan klişe teen slasher havası.
Editör'ün Puanı

Yorum Gönder

1Yorumlar

Lütfen ofansif bir dil kullanmadığınızdan, yapıcı öneriler ve eleştirilerde bulunduğunuzdan emin olun. Yorumlar denetlendikten sonra uygun bulunursa yayımlanmaktadır. Anlayışınız için teşekkürler.

  1. Sitenizden yararlanıyorum fakat ufak bir eleştirim olacak. Noktalama işaretlerinden sonra boşluk bırakırsanız daha doğru olur.

    YanıtlaSil
Yorum Gönder

#buttons=(Kabul Et!) #days=(20)

Sitenin daha hızlı yüklenebilmesi için çerezlere izin verin. Detaylar
Ok, Go it!