Truth or Dare (2012)

Fatih Varlık
0
Truth or Dare (2012)
Eğlenceli bir partide bir araya gelen bir grup üniversiteli genç kuralları biraz değiştirerek "doğruluk&cesaret" oynamaya karar verirler.Gemma'ya karşı ilgi duyan Felix arkadaşlarının cesaretlendirmesi sonrasında tam da hislerini paylaşmaya hazırlanırken oyun kontrolden çıkmaya başlar.O geceden sonra kahramanlarımız bir daha Felix ile karşılaşmazlar.
Truth or Dare (2012)
Aradan aylar geçtikten sonra ayrı ayrı posta kartlarıyla Felix'in partisine davet edilen gençler,teklif biraz garip olsa da beleş eğlence mantığından yola çıkarak katılmayı planlarlar.Kararlarında Felix'in ailesinin son derece varlıklı olması ve büyük bir köşkte yaşamalarının da  katkısı olur.Arabalarına atadıkları gibi kasabanın dışında yer alan Felix ailesinin köşkünün yolunu tutan kahramanlarımız oraya ulaştıklarında umdukları gibi karşılanmazlar.Zira Felix görünürde yoktur.Dahası görevli partinin köşkün biraz ilerisindeki ormanın içindeki kulübede olduğunu söylemektedir.Neye niyet neye kısmet çamurlu dar bir patikada güç bela ilerleyen kahramanlarımız sonunda kulübeye ulaşırlar.Ancak tahminlerinin aksine Felix değil de bir başkası onları beklemektedir.Karizmatik görünümlü,misafirperver davranan bu adam Felix'in abisi (Justin) olduğunu ve birazdan onun da gelip partinin başlayacağını hatırlatır.Ancak kendilerinden başka davetli olmaması ve kulübenin döküntü görünümü Chris ve arkadaşlarını yeterince rahatsız eder.Öte yandan Justin'in ordu için hizmet veren bir asker olması ve üstünde taşıdığı silah ortamın gerilmesine neden olacaktır...

İyi;Fazla beklentiyle izlenilmemesi gereken tipik bir grup genç ve başlarından geçen olaylar temalı vasat bir gerilim filmi.Elle tutulur yanı ise oyunculuk ve soundtracklerin fena olmaması.
Kötü;Klişe.Herhangi bir önermesi olmayan senaryo.
Editör'ün Puanı

Yorum Gönder

0Yorumlar

Lütfen ofansif bir dil kullanmadığınızdan, yapıcı öneriler ve eleştirilerde bulunduğunuzdan emin olun. Yorumlar denetlendikten sonra uygun bulunursa yayımlanmaktadır. Anlayışınız için teşekkürler.

Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kabul Et!) #days=(20)

Sitenin daha hızlı yüklenebilmesi için çerezlere izin verin. Detaylar
Ok, Go it!