The Return (2006)

Fatih Varlık
0
The Return (2006)
Joanna Mills ünlü bir lojistik şirketinde çalışan başarılı bir satış temsilcisidir.Yakın zaman önce terfi alan kahramanımız büyük bir anlaşmayı organize etmek için Teksas'a gitmeye gönüllü olur.Esasında yaklaşık onbeş yıl önce babasıyla birlikte bir trafik kazası atlattığı yere geri dönüş için hazır olduğunu hissetmese de gecelerini dar eden korku dolu kabuslar bir şekilde eski evine yolunu tutmasına sebep olur.
The Return (2006)
Oralara kadar gitmişken babasının evini de ziyaret eden Joanna,henüz onbir yaşındayken başa çıkmak zorunda kaldığı trajediyi bir kez daha ondan duymak ister.Uzun yıllardır babasıyla da görüşmeyen kahramanımız başka bir yerde başarılı olduğu yeni bir düzen kurmuştur.Ancak sürekli belleğinde yer edinen görüntüler ve gününü berbat eden kabusları bir türlü dindirememiştir.Dahası kendisine zarar verme eğilimi gösteren Joanna tek kurtuluşun geçmişiyle yüzleşmek olduğunun bilincindedir.Kabuslarından aklında kalan La Salle isimli daha önce hiç bulunmadığı bir kasabaya gitmeye karar veren kahramanımız zihnindeki düğümün orada çözüleceğinden emindir.Kasabaya yakın bir motele yerleşip kendisini sıkıntılı bir durumdan kurtaran Terry isimli bir adamla tanışan Joanna,en nihayetinde kabuslarında gördüğü cinayet işlenen ambarın izini bulur.Araştırmasına devam ederken çok geçmeden kendi hayatının da tehdit altında olduğunu fark edecektir...


İyi;Gizem seviyesi tatmin edici orta karar bir gerilim filmi.Atmosfer fena değil.
Kötü;Hikayede izleyici şaşırtmayı başarabilecek sıradışı diyebileceğimiz zeka parıltılarını söz edebilmek mümkün değil.Ancak yine de bu tarz yapımlara çok yakışan başarılı oyuncu Sarah Michelle Gellar'ın bulunması bir nebze kurtarıcı olarak düşünülebilir.
Editör'ün Puanı

Yorum Gönder

0Yorumlar

Lütfen ofansif bir dil kullanmadığınızdan, yapıcı öneriler ve eleştirilerde bulunduğunuzdan emin olun. Yorumlar denetlendikten sonra uygun bulunursa yayımlanmaktadır. Anlayışınız için teşekkürler.

Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kabul Et!) #days=(20)

Sitenin daha hızlı yüklenebilmesi için çerezlere izin verin. Detaylar
Ok, Go it!