Insidious: Chapter 3 (2015)

Fatih Varlık
0
Insidious: Chapter 3 (2015)
Annesinin vefat etmesinin ardından sıkıntılı günler yaşayan Quinn Brenner,onunla bir şekilde iletişime geçebilmek için farklı yollar denemeye başlar.En nihayetinde arkadaşlarından birinin tavsiyesi üzerine medyum Elise'i ziyaret etmeye karar veren kahramanımız,ne yazık ki beklediği ilgiyi göremez.
Insidious: Chapter 3 (2015)
Elise kötü ruhların kendisini rahatsız ettikleri için artık medyumluk yapmak istemediği ve tekrar bu işe dönerse akıbetinin belirsizliğinden söz ederek,bütün sevimliliği ile karşısında duran Quinn'i reddeder.Evinin yolunu tutan talihsiz kahramanımız iyi bir uyku çekmek için sabırsızlanarak odasına gider.Aynı gece bir takım sıra dışı olaylar yaşamaya başlayan ve korku dolu anlar geçiren  Quinn,öncesinde annesinin kendisiyle temas etmeye çalıştığını düşünse de çok geçmeden yanıldığı anlar.Tiyatro seçmelerine gittiği günün ertesi,karanlık suretler gören ve dikkatsizliğinin bedelini ağır ödeyen kahramanımız,trafik kazası sonrasında yatağa mahkum kalır.Babası her ne kadar elinden geleni yapıp onu rahat ettirmeye çalışsa da,geceler bitmek tükenmek bilmeyen kabuslar gibidir.Quinn artık sadece duyduğu tekinsiz sesler ya da akılını oynatmasına sebep olabilecek gölgelerden değil,her an nefesini hissedebildiği dünyadışı bir varlığın fiziksel teması ile dehşete kapılır.Babasına durumdan söz etse de yapması gereken tek şeyin güzel bir uyku çekmek olduğu sözleriyle pışpışlanır.Öte yandan Quinn' e benzer şekilde buhranlı günler geçiren Elise ne pahasına olursa olsun,yardım etmeye karar verir.Bu sırada hayalet avcıları Specs ve Tucker da olaya dahil olmuştur.
İyi;Seriyi farklı bir perspektiften izleyerek soru işaretlerini giderme fırsatı buluyoruz.Daha çok Elise'in hikayesi üzerinden ilerleyen kurgu,sürükleyicilik açısından tatmin edici.Serinin diğer filmleri için Insidious (2010) ve Insidious: Chapter 2 (2013) sayfalarını ziyaret edebilirsiniz.
Kötü;James Wan sonrası hayal kırıklığı yaratmaya aday olarak gösterilen serinin 3.filmi 'Insidious: Chapter 3' atmosfer ve gerilim seviyesi olarak sınıfta kalıyor.Konu olarak astral seyahatten uzaklaşılması başarısızlığın başlıca sebeplerinden...
Editör'ün Puanı

Yorum Gönder

0Yorumlar

Lütfen ofansif bir dil kullanmadığınızdan, yapıcı öneriler ve eleştirilerde bulunduğunuzdan emin olun. Yorumlar denetlendikten sonra uygun bulunursa yayımlanmaktadır. Anlayışınız için teşekkürler.

Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kabul Et!) #days=(20)

Sitenin daha hızlı yüklenebilmesi için çerezlere izin verin. Detaylar
Ok, Go it!