Honeymoon (2014)

Fatih Varlık
0
Honeymoon (2014)
Yeni evlenen Bea- Paul çifti, balayı için şehirden uzaklaşmaya karar verirler. Bea' nin çocukluk yıllarının geçtiği göl kenarındaki kulübeyi tercih eden kahramanlarımız, arabaya atladıkları gibi yola koyulurlar. Gözlerden uzakta baş başa vakit geçirmek için ideal bir seçim yaptıklarını düşünen gençler, gölün ve manzaranın doyasıya tadını çıkarmaya kararlıdırlar.
Honeymoon (2014)
Eğlenceli geçen ilk günün ardından, Bea' nin çocukluk arkadaşı olan Will ve eşiyle tanışan Paul, her ikisini de oldukça garip bulsa da keyfinin kaçmasına izin vermeye hiç de niyetli değildir. Kulübeye döndükten sonra aynı gecenin ilerleyen bir vaktinde uyandığında yatakta tek başına olduğunu fark eden Paul, tüm odaları kontrol edip, defalarca seslense de bir türlü Bea' ye ulaşamaz. Neler olup bittiğini anlamak için etrafı kolaçan eden kahramanımız, ormanlık araziye bakan taraftaki kapının ardına kadar açık olduğunu keşfeder. Bea' yi bulabilmek için gecenin bir yarısında ürkek tavırlarla tekinsiz patikaya doğru ilerleyen Paul, bir yandan pür dikkat kesilip karanlığın içinden gelebilecek bir tehdide karşı hazırlıklı olmaya çalışmaktadır. Neyse ki kısa bir yürüyüşün ardından Bea' yi ormanın orta yerinde, soğuktan kas katı kesilmiş yarı çıplak bir halde bulan kahramanımız, eşine sarıldığı gibi kulübeye doğru hızla hareket eder. Bea' nin yaşadığı şokun geçmesinin ardından, neler olup bittiğine kafa yormaya başlayan Paul, Bea' nin ısrarla tekrarladığı üzere bunun basit bir uyurgezerlik olayı olmadığından şüphelenmektedir. Ertesi sabah Bea' nin hal ve hareketlerinde tuhaflıklar sezmeye başlayan ve kendisinden giderek uzaklaştığına şahit olan Paul, gece yarısı olan bitenleri konuşmak için ne zaman konu açsa her defasında geçiştirilir. Dahası eşinin bacaklarında tuhaf lekeleri fark ettiğinde ise onun söyleminin aksine basit birer sivri sinek ısırığı olduklardan emin değildir. Sorularına istediği cevapları alamayan kahramanımız, giderek şüphelerinin esiri olmaya başlar...

İyi; Kurgu, oyunculuk ve gizem seviyesi olarak başarılı bulduğum, yer yer rahatsız edici sahneler yer alsa da  türü sevenlerin göz atması gereken bir alternatif.
Kötü; Zaman zaman sıkıcı ilerleyen, senaryo itibariyle de klişe sayılabilecek  bir yapım.
Editör'ün Puanı

Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar

Lütfen ofansif bir dil kullanmadığınızdan, yapıcı öneriler ve eleştirilerde bulunduğunuzdan emin olun. Yorumlar denetlendikten sonra uygun bulunursa yayımlanmaktadır. Anlayışınız için teşekkürler.

Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kabul Et!) #days=(20)

Sitenin daha hızlı yüklenebilmesi için çerezlere izin verin. Detaylar
Ok, Go it!