Angel of Mine (2019)

Fatih Varlık
0
Angel of Mine (2019)
Trajedik bir kazanın sonrasında kaybettiği kızının yasını tutmaya devam eden Lizzie, aradan geçen koca yedi yıla rağmen hala ilk günkü kadar derbeder, biçare haldedir. Buhranlı bir hayat sürdürmeye devam eden ve yitirdiği kızını bir türlü unutmak istemeyen kahramanımız, eşi ve oğluyla da ikircikli bir ilişki içerisindedir...
Angel of Mine (2019)
Gündelik yaşantısına ve rutin işlere bir türlü konsantre olamayan Lizzie, en nihayetinde uzun süredir sorunlar yaşadığı eşi Mike ile de ayrılmak zorunda kalır. Dahası Mike oğulları Thomas' ın da kendisinde kalması gerektiğinin altını çizip, işi mahkemeye götürmeye kararlıdır. Olan bitenlerin yükünü taşımakta epeyce zorluk çeken Lizzie, günün birinde Thomas' ın bir arkadaşının doğum gününde gördüğü sevimli kız çocuğu Lola' ya karşı içten bir ilgi duymaya başlar. Lola' nın ailesini ve nerde yaşadığını öğrenen kahramanımız, çeşitli bahaneler bularak Lola' nın ebeveynleri (Claire- Bernard) ile arkadaşlık kurup, ona daha da yakın olmayı arzular. Çok kısa bir süre içerisinde Claire ile giderek yakınlaşan Lizzie, bir yandan da rahatça girip çıkabildiği evde Lola' yı doyasıya izlemekte, ona yakın olduğu zaman dilimlerinde mutluluğunu gizleyememektedir. Öte yandan iyi bir gözlemci olan Claire ise Lizzie' nin davranışlarında bir takım tutarsızlıklar sezinlemeye başlar. Dahası Lola' ya olan aşırı ilgisi kesinlikle normal görünmemektedir. Kaygılarını eşi Bernard ile paylaşan kahramanımız, araya mesafe koymanın mantıklı bir çözüm olabileceğini düşünür. Ancak Lizzie' nin hiç olmadığı kadar ısrarcılığı ve sürekli bir rastlantıya yorarak karşılarına çıkması, farklı önlemler almalarına sebep olur. Lizzie ise en nihayetinde sessizliğini bozmaya karar verir...
İyi; Baştan sona gerilimin tırmandığı; oyunculuk ve kurgu olarak gayet iyi bulduğum, göz atılmaya değer başarılı bir dram-gerilim filmi. Gizem seviyesi de fena değil.
Kötü; Hikaye biraz da klişelikten sıyrılabilse ve dram yönü kadar gizem seviyesinin de üstünde durulsa çok daha iyi olabilirmiş.
Editör'ün Puanı

Yorum Gönder

0Yorumlar

Lütfen ofansif bir dil kullanmadığınızdan, yapıcı öneriler ve eleştirilerde bulunduğunuzdan emin olun. Yorumlar denetlendikten sonra uygun bulunursa yayımlanmaktadır. Anlayışınız için teşekkürler.

Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kabul Et!) #days=(20)

Sitenin daha hızlı yüklenebilmesi için çerezlere izin verin. Detaylar
Ok, Go it!