Pledge (2018)

Fatih Varlık
0
Pledge (2018)
Üniversiteye yeni başlayan bir grup genç, sosyalleşip çevre edinebilmek için tüm öğrenci gruplarını teker teker dolaşmaya başlar. İlk yıllarında ezik görünmemenin son derece önemli olduğunu söyleyen David, nasıl başlarlarsa öyle gideceği konusunda arkadaşlarını sık sık telkin eder.
Pledge (2018)
Akşam partilerine katılabilmek ve bu sayede güzel kızlarla tanışabilmek için öğrenci gruplarından birine üye olmanın şart olduğunu düşünen gençler, ne yazık ki her seferinde akranları tarafından tuhaf bulunup, dışlanırlar. Üst üste gelen hayal kırıklıkları yetmezmiş gibi etraflarındakilerin sanki onlar yokmuş gibi davranmasından epeyce bunalan kahramanlarımız, günün birinde Rachel isimli alımlı genç bir bayanın davetine balıklama atlarlar. Havanın kararmasıyla yola çıkan David ve arkadaşları adresteki yerin gözlerden uzakta, eski bir çiftlik evi olduğunu fark ederler. Neyse ki mekan tam da istedikleri gibi kızlarla tıka basa dolu olup, ortam deyim yerindeyse ateş etmektedir. Kendisini ev sahibi ve grubun lideri olarak tanıtan Max, David ve diğer konuklarıyla yakından ilgilenir. İlk defa kampüsteki bir öğrenci grubunda doyasıya eğlenen ve rüya gibi bir gece geçiren kahramanlarımız, Max tarafından kulübe katılmaları konusunda cesaretlendirilirler. Ufak bir durum değerlendirmesinin akabinde tam da arzuladıkları şeyin bu olduğuna ikna olan David ve kankaları, vakit kaybetmeden ertesi gece eşyalarını toplayıp, yeniden kulüp evinin yolunu tutarlar. Ancak bu kez geçen ki eğlencenin aksine, kasvetli bir ortama ayak basarlar. Max, üye olabilmeleri için yemin etmelerini gerektiğini söyleyip, ufak bir ritüel için hazırlanmalarını ister. Gece henüz yeni başlamıştır...


İyi; Tipik bir grup genç ve başlarından geçen olaylar temalı, sürükleyici bir gerilim filmi.
Kötü; Klişe, alt metin barındırmayan çerezlik bir yapım.
Editör'ün Puanı

Yorum Gönder

0Yorumlar

Lütfen ofansif bir dil kullanmadığınızdan, yapıcı öneriler ve eleştirilerde bulunduğunuzdan emin olun. Yorumlar denetlendikten sonra uygun bulunursa yayımlanmaktadır. Anlayışınız için teşekkürler.

Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kabul Et !) #days=(20)

Sitenin daha hızlı yüklenebilmesi için çerezlere izin verin. Detaylar
Accept !