Alien Domicile 2: Lot 24 (2018)

Fatih Varlık
0
Alien Domicile 2: Lot 24 (2018)
Samimi arkadaşlarıyla beraber eğlenceli bir hafta sonu geçirmek için amcasının arazisine gitmeyi teklif eden Rachel; doğayla baş başa, huzurlu bir tatil yapabileceklerini vaat eder. Ufak tefek eşyalarını topladıkları gibi yola koyulan kahramanlarımız, kendilerini gözlerden uzakta, Rachel' in amcasından kalma eski bir karavanın da bulunduğu ağaçlık bir alanda bulurlar.
Alien Domicile 2: Lot 24 (2018)
Etrafı kolaçan etmeye başlayan gençler, umduklarından da daha sessiz sakin, sadece ağaçların uğultusunu duyabildikleri huzurlu bir arazide olduklarını keşfederler. Sohbet sırasında amcasının (Dr.Moss) doğayla içe içe yaşamayı sevdiğini ancak uzun süredir ondan haber alamadıklarını anlatan Rachel, ansızın sırra kadem basmasından bahseder. Grubun bir kısmı bu hikayeden epeyce huzursuz olsa da buraya eğlenmeye geldiklerini anımsayan kahramanlarımız, bol bol doğa yürüyüşü yaparak iliklerine kadar işleyen şehrin gürültüsü ve kirliliğine karşın bir nevi detoks yapma niyetindedir. Yol yorgunluğunu atmak için erkenden uyumaya karar veren gençler, karanlığın çökmesiyle dışarıdan tekinsiz uğultuların geldiğini, hatta karavanın civarında bir takım gölgelerin dolaştığını hissederler. Ancak olan biteni aşırı yorgunluk ve hava değişimi olarak değerlendirip, biraz uykunun herkes için iyi geleceğine ikna olurlar. Sabah uyandıklarında ise tuhaflıklar artarak devam eder. Park ettikleri arabanın tüm kapıları açık, kamp eşyalarının bir bölümü ise kayıptır. Öte yandan garip bir mizaca sahip Şerif Po' nun ortaya çıkması ve anlamsız sorular sormasıyla daha da sinirleri bozulan Rachel ve arkadaşları, Dr. Moss' un nasıl ortadan kaybolduğuyla ilgili anlattıkları sonrasında dehşete kapılırlar. Şerif Po' yu dalavere çevirmekle suçlayan kahramanlarımız, eşyalarını toplayıp bu ucube yerden ayrılmaya karar verirler. Ancak işleri bir türlü rast gitmemektedir. Dahası güneş yeni batmış, hava yeniden kararmaya başlamıştır...


İyi; Tipik bir grup genç ve başlarından geçenler temalı, gizem seviyesinin de eh işte olduğu vasat bir alternatif. 
Kötü; Düşük bütçeli bir yapım olmasından ötürü görseller ve efektler zayıf, fikir olarak fena olmasa da oyunculuk ve kurgu olarak da ciddi sıkıntılar var.
Editör'ün Puanı

Yorum Gönder

0Yorumlar

Lütfen ofansif bir dil kullanmadığınızdan, yapıcı öneriler ve eleştirilerde bulunduğunuzdan emin olun. Yorumlar denetlendikten sonra uygun bulunursa yayımlanmaktadır. Anlayışınız için teşekkürler.

Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kabul Et !) #days=(20)

Sitenin daha hızlı yüklenebilmesi için çerezlere izin verin. Detaylar
Accept !