There's Someone Inside Your House (2021)

Fatih Varlık
0

There's Someone Inside Your House (2021)
 Osborne Lisesi öğrencileri, bir süre evvel ortaya çıkan maskeli bir katilin, teker teker peşlerine düşmesi sonrası büyük tedirginlik yaşamaktadır. Sansasyonel cinayetler işleyen ve kurbanlarının sırlarını herkese açık ettikten sonra dehşetengiz yöntemlerle ortalığı kana bulayan katil, çemberi giderek daraltarak göz önündeki kişileri hedef seçip, eylemlerini sürdürmektedir.
There's Someone Inside Your House (2021)
Makani ve arkadaş grubu bir yandan olan bitenlerin şaşkınlığını yaşarken bir yandan da katilin kim olabileceği yönünde teoriler geliştirmektedir. Nihayetinde herkesin sırlarını bilebilecek kadar kişisel dosyalara erişimi olan, ölümcül silahları gözü kapalı kullanabilen, kurbanının maskesini takarak çevresindekileri tiye alan seri katil, epeyce ilgi çekici bir stereotip profili sergilemektedir. Dahası kurbanlarının sırlarını acımasızca ifşa etmekte çekinmeyen katil, dur durak bilmeden eylemlerine devam etmektedir. Bir arada oldukları sürece güvende olduklarını telkin eden Makani, bir yandan da en derinlerinde sakladığı sırrının bir şekilde ortaya çıkabilmesi ihtimaliyle dahi yüzleşebilmekten delicesine korkmaktadır. Arkadaşlarına kasabaya Hawaii'den taşındığı ve büyükannesiyle yaşadığı dışında pek de kendinden söz etmeyen kahramanımız,  çoğu zaman içine kapanık bir yaşantı sürmektedir. Öte yandan katilin içlerinden birileri hedef alması sonrasında başlarının belada olduğunu kavrayan Makani, bir yolunu bulup katilin kimliğini ortaya çıkarmaya karar verir. İronik bir şekilde katil de onun peşindedir. Yeni bir hayat kurmasına rağmen geride bırakmak için çok uğraştığı geçmişinin yeniden yüzüne vurulmasıyla, ipleri eline almaya karar veren Makani, gerilim dolu bir koşuşturmacaya sürüklenir...


İyi; Bir grup genç ve başlarından geçenler temalı filmlerden hoşlananlar için beklentileri yükseltmeden göz atılabilecek, ortalama bir alternatif. 
Kötü; Tipik slasher tarzını yansıtan, sürprizlere yer vermeden ilerleyen, zaman zaman da sıkıcı bir hale bürünen, lineer bir kurguya sahip. Gizem seviyesi olarak da sınıfta kalıyor.
Editör'ün Puanı

Yorum Gönder

0Yorumlar

Lütfen ofansif bir dil kullanmadığınızdan, yapıcı öneriler ve eleştirilerde bulunduğunuzdan emin olun. Yorumlar denetlendikten sonra uygun bulunursa yayımlanmaktadır. Anlayışınız için teşekkürler.

Yorum Gönder (0)

#buttons=(Kabul Et!) #days=(20)

Sitenin daha hızlı yüklenebilmesi için çerezlere izin verin. Detaylar
Ok, Go it!